RCT 1/2" Blauzdos Skydelis Kabineto Durų Kelvedžio Bitai Rinkinys, Karbido frezos Už Stalių, Medienos Graviravimas, Medienos apdirbimo Įrankiai

€21.21

-51%

€43.30

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: frezavimo įrankiai, metalai, pjovimo medienos malūnas, bijau, a0 cutter, cutter maršrutizatorius, mini frezavimo staklės medienos, etabli maršrutizatorius lentelė, jav cnc router, fi wi maršrutizatorius, maršrutizatorius apdaila.

Savybės: Tinka: MDF, medžio masyvo, MDF, mdp, fanera, medinių durų rėmai, mediniai langų rėmai, spintos ir dėžės ir kt.Aštrus kraštas, didelis kietumas, tikslus padėties nustatymas, didelio tikslumo, sklandus pjovimo, atsparumas smūgiams, didelis kietumas.Pasirinkimas aukštos kokybės lydinio peilis, kad ašmenys daugiau aštrus ir patvarus.Ašmenys Pramoninės klasės mikro grūdų karbido.Kablys & Šlyties Kampas Didelis kablys & šlyties kampas leidžia karpymo gabalas sklandžiai į vertybinių popierių gaminti gera, splinter nemokamai.Danga Kepti ant karščiui atsparia danga neleidžia susidaryti pjuvenų, dervos, ir aikštę.Taikytinos modeliai: Bakelite frezavimo, graviravimo staklės, graviravimo ir frezavimo staklės, frezavimo staklės, kompiuterinės graviravimo staklės, vertikalus žoliapjovės .

Apie produktus: Jūs gaunate tai, ką jūs mokate už.mes pasistengsime suteikti daugiau aukštos kokybės prekes pirkėjui.Visi produktai yra nekilnojamojo aprašymas mūsų parduotuvėje, prašome perskaityti gaminio aprašymai atidžiai.Jei turite bet kokių klausimų apie šį gaminį.Prašome palikite mums žinutę.

Apie mokėjimą: Parama, kredito kortelės(RMB,, ir Doleris),WebMoney(WM),TT,Vakarų Sąjunga , Qiwi piniginės, Boleto(Brazilija), SOFORT Bankų , Alipay ir kt.

Apie siuntos:, Mes atsiųsime kad per 3 dienas, kai gausime jūsų mokėjimą. (Išskyrus atostogas) visame PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus kai kurių Specialiųjų šalių ir APO/FPO) PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis, tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

Klientų aptarnavimo: gavusi sklypą.Jei yra kokybės problemų, nedelsdami susisiekite su mumis.Mes padėsime jums ją išspręsti.Jei jus tenkina mūsų produktus.Prašome suteikti mums gerų atsiliepimų.Tai yra didžiausias mūsų skatinimas.

Šerdies Skersmuo 1/2"(12,7 mm)
Medžiaga Karbidas Lydinio
Tipas Medžio Apdirbimo Pjovimo
Svoris 300g/630g
Prekės Pavadinimas RCT
sąlyga Nauja
Maksimalus Sukimosi Greičio 12000rpm
Bendras Ilgis 76-81mm
Laipsnis R0.1
Skersmuo 1/2"(12,7 mm)
Modelio Numeris RCT-XK-3
Dizainas Anti-kyšis
Danga Kita
Tinka MDF masyvo, medžio drožlių plokštės fanera ir pan.
Kiekis 2vnt/3pcs
Pakuotė Plastikinė Dėžutė

Panašūs produktai