100m žvejybos laive su viela žvejybos reikmenys produkto vandenyno valtis naudojant visus žvejybos Atsekti Laidus 1set

€8.63

-12%

€9.81

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: plaukti rinkinys, plaukti skaidrių, spod, plūduras žuvys, karpis plaukti, žuvų žymeklis, karpis žymeklis, žuvų plaukti, plaukti, plaukti žiemą.

Dear friend, Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę!Dauguma Pirkėjų yra bėda, laivybos laikas,mūsų nemokamas pristatymas yra Ekonomikos laivą taip, tik Stebėjimo Kinijoje, kai oro į savo šalį ne Sekti todėl, jei jūs .norime, greičiau, ir stebėti visą laiką, mes siūlome pasirinkti Standartinio Laivybos Būdas 1.Kai sekimo rodo Siuntą su vietos laivybos bendrovė ir laiko bus Daugiau, o Ne gauti atkreipkite Dėmesį į mus Dėl krovinio vėlavimo pleast pratęsti pristatymo datą

Prašome atkreipti dėmesį:

1.Jei pasirinksite Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius arba Pardavėjo Pristatymas Metodas , šis laivybos kelias neturi sekimo numerį, o tik gali būti stebimi per Kinija, kai pakuotė kairėje Kinijos, tada jis neturi logistikos informacija, kol gausite paketą.

2.Jei jums reikia tarptautinis sekimo numerį, prašome pasirinkti, Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu arba www.restapa.lt Standartinis Pristatymas .

3. Jei turite Bet kokių Klausimų apie šį gaminį, Prašom Susisiekti su Mumis Pirmą kartą prieš jums Atidaryti Ginčo ar Palikti Blogų Atsiliepimų , Mes padėsime jums išspręsti ją kaip galima greičiau.

4. Jei jums patinka mūsų parduotuvėje,Prašome įtraukti mūsų parduotuvėje į savo Mėgstamą Parduotuvę ,jūs galite gauti Papildomų Nuolaidų už Naują Atvykimo Produktus .Jei jums reikia didelio kiekio, prašome susisiekti su mumis.Mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau mes galime Specifikacija:

Žvejybos plastikiniai Vyniojimo Valdyba

Žvejybos Liniją išlaikyti Valdybos Geros Kokybės, atsparios putos ritės Spalva:medžio derinys 100m Nylon line(linija skersmuo 1mm atlikti svoris 50kg) Pakuotės turinys:

Žvejybos Linija Valdyba

Laivybos ir tvarkymo:

PRISTATYMAS

1.Mes atsiųsime prekių per 1-4 darbo dienas po apmokėjimo yra patikrinti, www.restapa.lt.

2.Mūsų nemokamas pristatymas įtraukti tik Kinija paštu, oro paštu ,ir svoris turi būti ne daugiau kaip 2 KG.Prašome atkreipti dėmesį, kad Kinijoje po oro pašto lėtai.esp, rusijos ir Brazilijos labai lėtai.

3.Jei norite siųsti EMS.DHL ir UPS, jūs turite mokėti už laivybos kaina.

4.Kai mes išsiųsti prekes , mes atsakingi už problema Kinijos Muitinės ,ir pirkėjas turėtų atsakingas už problema pirkėjo šalies Muitinės.

5.Jums bus atsekti prekes internetu

6.Prašome patikrinti, ar jūsų prekių laivybos kompanijos veidą, kai gausite prekes.

7.Jei pastebėjote, kad telefonas yra pamestas arba sugadintas pakeliui.Praneškite laivybos kompanija, suteiks jums įrodyti.Tada mes padėsime jums leiskite laivybos kompanija kompensuoti.

Terminai ir sąlygos:

1) Punktas ateina su 1 metų garantija nuo bet kokio gamintojo defektų.Mes teikiame keitimo paslauga už gaminius su trūkumais kameros.

2)sekimo numerį, yra.

3)Visi sandoriai yra galutiniai, jokios grąžinamosios išmokos arba grąža puikiai darbo elementus.Neteisėto grąža bus ignoruojami.Grąžinimo politika netaikoma atsitiktinės žalos dėl netinkamo naudojimo, piktnaudžiavimo ar netinkamo priežiūros.

4)Pirkėjai privalo žinoti, kad esate atsakingas už mokesčius, muitus, Bakų nustato savo šalies Muitinės.

5)Mes nesame atsakingi dėl bet kokio vėlavimo, dėl neaiškių mokėjimų ar adresą.

6)Mes padarysime teigiamų atsiliepimų automatiškai gavęs jūsų teigiamus atsiliepimus.Būtume dėkingi už jūsų teigiamus atsiliepimus.Jei jūsų netenkina, prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą arba neutralų grįžtamąjį ryšį.

Pozicija vandenyno valtis upė,ežeras,tvenkinys, žvejyba
Medžiagos Plastikiniai
Tipas žvejybos taryba
Prekės Pavadinimas zeximutu
spalva mėlyna
Kiekis 1PCS
Skersmuo 1mm
Dydis didelis
Pritaikymas valtis žvejybai
Kategorijos žvejybos produktai
Medžiaga Plastikiniai
Kilmės KN(Kilmės)
žuvų kablys NE

Panašūs produktai