SUNNYLIFE už DJI Mavic 2 Oro Pagalvių Carring Case atsparus smūgiams Keliauti su Kuprine ant pečių Drone Nuotolinio valdymo pultelio Baterijos Priedai

€26.76

-20%

€33.46

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: quadcopt, priedų dji mavic mini, vyrai fotoaparato kuprinė, mavic oro 2 vandens, vmi palmių xiaomi, priedų kelionė, tarptautinio kelionių priedai, svirtis dji kišenėje 2, mavic pro, dj mavic mini 2.

SUNNYLIFE už DJI Mavic 2 Oro Pagalvių Carring Case atsparus smūgiams Keliauti su Kuprine ant pečių Drone Nuotolinio valdymo pultelio Baterijos Priedai

Informacija:

Krepšys Mavic Oro 2: Šis maišelis yra suderinama Mavic Oro 2, tinka Mavic Oro 2 drone, nuotolinio valdymo pultelis, su arba be ekrano, 3 baterijos, įkroviklis, įkroviklis butler.Mažas saugojimo krepšys ir saugojimo skyrius gali turėti kitų daiktų.

Aukščiausios kokybės Medžiagos: Pagaminta iš aukštos kokybės nailono, tvirtas ir patvarus, atsparus vandeniui ir dilimui.Tinka lauko veikla.

Reguliuojamas Diržas per Petį: peties dirželis reguliuojamas, galite nustatyti jį į atitinkamo ilgio, patogi nešioti ant nugaros.

Gera Apsauga: Šis matomas su tiksliais komponentus, drone ir reikmenys, kad išlaikyti viskas organizuota.Šį maišelį galima suteikti geresnę apsaugą jūsų mavic oro 2.

Nešiojamas Krepšys: Tranų ir priedai gali būti storaged vieną maišą.Galite imtis šio maišelio bet kur jūs einate, patogus keliaujant.

Specifikacija:

Medžiaga: Nailonas

Dydis: 32 x 17 x 43cm / 12.59 x 6.69 x 16.92 colių

Pastaba: Tik maišą, kiti daiktai nėra įtraukiami.

Pakuotės Turinys :

1 x Kuprinė Maišelis Mavic Oro 2

Mokėjimo >> 1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT ir visų didelių Kredito Kortelės, per saugų mokėjimo procesorius, sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Mokėjimas turi būti atliktas per 5 darbo dienas po užsakymo.

3. Jei negalite kasos iš karto po užsakymo, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.

Siuntos >> 1. Kad bus vežamos 4 darbo dienas po visiško mokėjimo operacija.

2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresą, įsitikinkite, kad jūsų užsakymas adresas yra tas pats, kaip savo pristatymo adresą.

3. Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

4. , Jei jums nereikia gauti savo krovinį laiku, prašome Susisiekti su Mumis prieš atidarydami ginčų , mes wil patikrinti problemą ir suteikti jums sprendimą per 24 valandas.

Garantija >> 1. 6 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).

2. Sugedęs daiktas turi būti grąžinamas per garantinį laikotarpį, Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.

Grįžti & Grąžinti >> 1. Jei prekė yra nekokybiška, pirkėjas turi susisiekti su mumis prieš grąžinant produktą.

2. Jei pirkėjas nenorėtų grąžinti elementą, mes bus padaryti visiškai arba iš dalies grąžinimo pagrįstos išsamios situacijos.

Atsiliepimų >> Mes stengiamės suteikti savo klientams laimingas prekybos patirtį.Prašome Susisiekti su Mumis išspręsti bet kokią problemą, prieš, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime suteikti jums sprendimą kaip galima greičiau.

Suderinama Drone Prekės DJI
Kilmės KN(Kilmės)
Tranai Priedai Tipas Drone Krepšiai
Prekės Pavadinimas BRDRC
Pakuotė Taip
Svoris 1529
Modelio Numeris krepšys Mavic Oro 2,

Panašūs produktai