Vaikams, Žaislai, Mediniai Dėlionės Animacinių filmų Anime Liūtas Žuvis Dramblys Ankstyvojo Ugdymo Dėlionės, Žaislai Mergaitėms, Vaikų Gimtadienio Dovanos

€2.88

-41%

€4.90

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kailio pelėda žaislas, kuromi melodija, peppa pig paveikslas didelis, virtuvės kitty, garbės 9 lite rainbow six blokada, Katė, raktų žiedas kitty, animacinių filmų pliurpalas maker, giraff pliušas, disney puodelis.

Naujas, Berniukas, Mergina, Mediniai, Animacinių filmų, Gyvūnų, Anksti, Švietimo, Sąveika, Švietimo, Geometrinis, uzzle, Žaislai, Vaikų Gimtadienio Dovanos, vaikų, Dėlionės, mediniai,įspūdį, interaktyvus,10.7*10,7 cm 0.4 cm 0.4 kg Liūtas, Panda, mąstymo, suprasti, hands-on, galimybė, Šilumos, perdavimo, vandens, dažų,ew Berniukas, Mergaitė, Medinės Animacinių filmų Gyvūnų Ankstyvojo Ugdymo Sąveika Švietimo Geometrinis Dėlionės, Žaislų, Vaikų Gimtadienio Dovanos

Kokia yra nauda iš galvosūkiai vaikams?

1.

Gali skatinti vaikų mąstymo ir mąstymo įgūdžius ir pagerinti rankų judesių koordinavimą:

Iš nuomos mažiems vaikams žaisti su mozaika, siaurapjūkliai, vyresniems vaikams pradedant surinkti suskirstyti gabalus, kurie yra išsamūs ir vieno modelio galvosūkiai, skaldytų modelius, bet reguliariai supjaustyti, dėlionės, ir iš fiksuoto į trimatės dėlionės, kiekviena dėlionės gabalas reikalingas

Tai yra būtina, kad vaikas galėtų pasukti skirtingomis kryptimis, siekiant užtikrinti sėkmingą derinį ir padidinti vaiko rankų judesių koordinavimą galimybė iš praktikos.

Nes galvosūkiai yra žaislai, kuriuos reikia išmontuoti ir reorganizuojama, jie gali palaipsniui didinti vaiko tolerancijos nesėkmių metu surinkimo procesą.Susiduriama su netvarka dėlionės gabaliukai, vaikus reikia galvoti apie spalvą, poziciją, ir vietą, vienetų vienas.

Kryptimi, kad vaikams, kurie mėgsta žaisti su galvosūkiai, yra linkę geriau argumentai ir mąstymo įgūdžius.

2.

Pagerinti vaikų nusivylimas paklaida:

Vaikų žaisti dėlionės dėlionės, skirtingai nuo suaugusiųjų.Suaugusieji žaisti pjūklelis dėlionės (galvosūkiai) [strategicly], o vaikams žaisti pjūklelis dėlionės (galvosūkiai) [intuityviai].Suaugusieji pirmas pasiimti aplinkinių butas kraštų ir juos klasifikuoti, o vaikai savo noru gauti gabalas.Pradėti surasti savo poziciją.Kadangi vaikas turi stiprią koncepciją, dalis ir visuma, po žaidžiant jį keletą kartų, jis prisimins pozicija daugiau garsių formos ar spalvos bloką.

Mokantis pjūklelis dėlionės (galvosūkiai), vaikai bus palaipsniui plėtoti įvairias strategijas ir išmokti rūšiuoti įkalčiais užbaigti, dėlionės nuo chaoso.

ir

"klaida", vaikas kuria savo pačių [strategiją]; ir kai jis pradeda bendradarbiauti su kitais, dėlionės žaidimai, ir jis yra taip pat alaus sudėtingus tarpasmeninius santykius.Ankstyvosios vaikystės ekspertai mano, kad jigsaw puzzles yra gera priemonė mokyti vaikus, pagerinti jų nusivylimas toleranciją.

3.

Padidinti stebėjimo galimybes, ugdyti kantrybę ir koncentracijos:

Kai vaikai įveskite pasaulyje galvosūkiai, iš mažų jausmą pasiekimas baigus įspūdį, kad puikus jausmas pasiekimas po įveikiant sunkumus ir užbaigti didesnių galvosūkių, vaikas ne tik pelnas, savęs įtvirtinimo, bet ir mokosi, patiria sunkumų (krūva nepatogus įspūdį) Laiku"

Per nuolatinis stebėjimas ir analizė (kaip tai padaryti, jis galų gale), nuolat, sutelkti, ir pacientų įvesties naudojamas mokyti vaikų koncentracijos ir stabilumo.

Jigsaw puzzles, kad vaikai protingesni

"Puzzle" yra labai tinkamas žaidimas kūdikių žaisti.Jis ne tik įkvepia žvalgybos, bet taip pat padeda ugdyti įprotį spręsti dalykus, savarankiškai.Todėl, kad motina gali leisti kūdikiui žaisti įvairių jigsaw puzzles, kad kūdikis gali būti naudingas, įdomus, o mėgautis žaidimo.

Kokia yra nauda iš jigsaw puzzles kūdikiams?

Suprasti ryšį tarp "dalis" ir "visi"

Šiame žaidime, tėvai tegul jų vaikai žino, kad "daug dalių" gali gabalas kartu "visi", ir kad "vienas visiems", kurią sudaro "daug dalių".

Ugdyti sąvoka butas derinys

Blokai yra trimatis kartu, o dėlionė yra koncepcija butas angliavandenilių, kurių objektas yra sudėti tik 2D asortimentą, logiškas dalykas.

Suprasti seka/nutarimas/logika

Daugelis vaikų natūraliai žinoti, kad jie turi pradėti iš krašto, kai jie pirmą kartą susiduria su multi-gabalas dėlionės.Tai reiškia, mokymosi seka, kad ir logikos, ir sužinokite klasifikacija iš stebėjimo ir sprendimas.Jis turi stebėti teisingą rašybą, pavyzdžiui , siekiant išdėstyti teisingai atveju.

Gerinti rankų judesių koordinavimą

Jigsaw puzzles reikalauja kantrybės vaikų ir galimybė rankų-akių koordinaciją.Kaip ilgai, kaip jie veikia nekoordinuotai, spalvų blokai, negali būti pateikti į teisingą padėtį.Tačiau vaikams, kurie negali to padaryti, pradžioje, tik praktikos kelis kartus.

Ugdyti stebėjimo, ugdyti kantrybę ir dėmesį

Paprastai galvosūkiai yra pagaminti kasdieninį gyvenimą, todėl vaikai turi būti susipažinę su dalykų aplink juos, kad aiškiai nurodyti teisingi duomenys, remiantis logika.Be to, ji taip pat gali ugdyti vaiko kantrybę ir koncentracija, taip, kad jis gali sėdėti.Padaryti vienas dalykas.

Mokytis, problemų sprendimo metodus ir strategijas,

Žaidžia galvosūkiai gali mokytis gebėjimas mąstymo ir galvoju, nes vaikas bus išbandyti įvairius sprendimus, nuspręsti, dešinėje įdėti jį žemyn, kad yra per procesą, hipotezė, teismo sprendimas ir pasirinkimas, leiskite jam išmokti metodas naudojant logika spręsti problemas.

Tobulinti gebėjimą atsispirti nusivylimas

Vaikai neišvengiamai turės rašybos klaidų procesas žaisti galvosūkiai.Šiuo metu jie jaučiasi nusivylę ir išreikšti savo norą ne žaisti, bet suaugusieji gali padėti ir padėti jiems per sunku.

Padėti vaikams kurti pasitikėjimą savimi

Kai vaikas jungia chaotišką įspūdį, po vieną, kol rekombinacijos yra sėkmingas, vaikas jausis jausmą pasiekimas.Tai yra svarbus veiksnys, siekiant padidinti vaiko interesų, ir tai yra taip pat šaltinis, pasitikėjimo savimi, už jį užbaigti įspūdį, nepriklausomai ateityje.

Type1
Pareigos
Kategorija
Dydis
Puzzle Stiliaus Tangram/Dėlionės Valdyba
pigmentas
Tipas
Lytis Unisex
Amžius > 3 metų
Spausdinimas
Storis
Žaislas Tipas
Mokymas
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga
Savybės
Įspėjimas NO
Modelio Numeris Dėlionės, Žaislų 01
Svoris
Stilius Gyvūnų
Taikoma žmonių

Panašūs produktai