2VNT/Komplektas 38CM Kalėdų Mediniai Spragtukas "Karys Lėlės Amatų Lėlių Darbalaukio Papuošalai "Spragtukas" Karys Kalėdų Dovanos

€19.11

-11%

€21.71

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dekoro "spragtukas", custom miniatiūriniai, nemokamai kareivis striukė, didelis riešutų krekingo, bythe lėlės 18 colių, fantasia princas, įkrovos medienos batų medis, "spragtukas" žaislas, riešutų krekingo medienos, atgimti.

Kulka Taškų:

1、Puikią Vaizdo Prop: Kalėdų apdaila iš 35 cm medinių spragtukas "statulėlės yra puikus vaizdo prop papasakoti istoriją "spragtukas" -vaikai bus meilė Clara ' s "Spragtukas" lėlės.

2、Tinka Apdailai: Pagamintas iš medinio medžiagos, su ranka-dažytos spalvos ir retro dizaino, medinės spragtukas " statulėlės labai tinka apdailos ir geriausia gimtadienio/Kalėdų dovana.

3、Tvirtas Stovas: medinės spragtukas " lėlės su baze gali stovėti tvirtai ant stalo, kaip namų dekoracija vaikų, šeimos, draugų ir mėgėjams.

4、Platus Naudojimas: medinės spragtukas " lėlės gali būti naudojama kaip dekoracija, krepšiai, Kalėdų papuošalai ir Kalėdų eglutės papuošalus.

5、Medinio Medžiagos: spragtukas lėlės yra pagamintos iš medinio medžiagos, patvarus naudoti.

Techniniai Duomenys: Vardas, Pavardė: Spragtukas " Lėlės

Medžiaga: Kinų vyšnia ir aplinkos apsaugos dažai

Dydis: aukštis: apie 38cm/14.96 į

Pakavimo Sąrašas:

2VNT Spragtukas " Lėlė*1?

Tipas "Spragtukas" Lėlės
Produkto pavadinimas Kareivis Lėlių
Medžiaga Hemu/aplinkos dažai
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Kita
type1 Kalėdų Dovana Apdaila
modelis Animacinių Filmų Pav.
Proga Gimtadienis

Panašūs produktai