2vnt Automobilio sėdynė dirželio Įtempiklis Komfortą Universalus Auto Pečių, Kaklo Dirželis Positioner Fiksavimo Įrašus CZ

€3.64

-26%

€4.98

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: f1 stovi, šilumos molio, hat gekko, hat kiškių, k pop apkabinti, hat ladie, jvc rx700, grotelės, dėžutės, k žymeklį 920.

2vnt Automobilio sėdynė dirželio Įtempiklis Komfortą Universalus Auto Pečių, Kaklo Dirželis Positioner Fiksavimo Įrašus

Aprašymas: Tipas:saugos Diržų Reguliatorius Medžiaga:PU Spalva:Black Kiekis:2vnt savybės : 1. Pagaminti iš premium oda, patvarus ir nebus, kad pilvo nepatogu, kai naudoti. 2. Po to, naudojant šį produktą, jūs galite laikyti savo saugos diržą nuo jūsų veido, kaklo ir krūtinės, sumažinti trintį tarp saugos diržo ir kūno, ir sumažinti jausmas, diskomfortas. 3. Po to, kai produktas yra naudojamas, vairuotojams, ir keleiviams galite išvengti žalos kaklo per staigaus stabdymo. 4. Bet automobilio saugos diržą, tinka visų standartinių saugos diržų plotis (tinka iki 50mm). 5. Šis produktas nereikalauja suvirinimo, lydyti arba klijais, todėl jokių priemonės yra reikalingos.Paketų Sąrašo: 2vnt saugos Diržų Reguliatorius Pastabos: 1.Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū! 2.Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Specialios Funkcijos --
Prekės Svoris 0.03
Elemento Tipas Saugos Diržai & Padding
Medžiagos Tipas PU
Elemento Plotis 5.5
Modelio Pavadinimas Saugos Diržų Reguliatorius 33
Elemento Ilgio 5.8
Prekės Pavadinimas Balight
Išorės Bandymų, Sertifikavimo BMK

Panašūs produktai