Rose Turėti Amžinąjį Gėlių Ornamentu Rankų Darbo Lėlės Dekoro Dovanų Rožių Turėti Amžinąjį Gėlių Ornamentu Rankų Darbo Lėlės Dekoro Dovanos

€22.86

-42%

€40.10

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 80 gimtadienio, artifici gėlių, rankų darbo, metalo lokys, papuošalai bijūnas, didelis gėlių lokys, sankt valentin, kbear vieversys, e longboard, stiklo rose, gėlės brides.

Kulka Taškų:

1、1. Rožių iš PE niekada glebti.Puikus dovanos padažu juos mielas, tenka ranka.Žiedlapių niekada išnyks, kuri simbolizuoja tikrąją meilę, kuri niekada blunka.

2、2. Meškiukas rose yra pagrįstas dirbtinės gėlės, formavimo bear-formos dizaino, kuris yra romantiškas ir mielas.Rankų darbo, tikroviška dirbtinės gėlės yra lemta duoti jums dar vienas svarbus staigmena.

3、3. Yra skaidraus plastiko dovanų dėžutėje, kad rungtynes rose lokys.Mūsų aukštos kokybės rožių meškiukas yra labai tinka draugei, jubiliejai, gimtadieniai, vestuvės, Valentino Diena ir lyčių visuomenės kartų.

4、4. Šio dekoro yra geriausia dovana jubiliejaus, gimtadienio, vestuvių, Valentino Diena, Kalėdos, Mokytojo Dieną, arba bet kokia proga, kad būtų galima užtikrinti šio unikalaus ir brangiausia dovana. (Dėvėti šaliką, pirštines, Kalėdų skrybėlę yra geriausia Kalėdų dovana.Atsižvelgiant ne tie priedai yra Valentino Diena ir kitos šventės dovanos.)

5、5. Dydis išaugo lokys yra apie sudarė 15,75 į/40 cm.Mūsų pakuotės sąraše yra apie 15 colių rose lokys ir dovanų dėžutė.

Aprašymas:

1. Rožių iš PE niekada glebti.Puikus dovanos padažu juos mielas, tenka ranka.Žiedlapių niekada išnyks, kuri simbolizuoja tikrąją meilę, kuri niekada blunka.

2. Meškiukas rose yra pagrįstas dirbtinės gėlės, formavimo bear-formos dizaino, kuris yra romantiškas ir mielas.Rankų darbo, tikroviška dirbtinės gėlės yra lemta duoti jums dar vienas svarbus staigmena.

3. Yra skaidraus plastiko dovanų dėžutėje, kad rungtynes rose lokys.Mūsų aukštos kokybės rožių meškiukas yra labai tinka draugei, jubiliejai, gimtadieniai, vestuvės, Valentino Diena ir lyčių visuomenės kartų.

4. Šio dekoro yra geriausia dovana jubiliejaus, gimtadienio, vestuvių, Valentino Diena, Kalėdos, Mokytojo Dieną, arba bet kokia proga, kad būtų galima užtikrinti šio unikalaus ir brangiausia dovana. (Dėvėti šaliką, pirštines, Kalėdų skrybėlę yra geriausia Kalėdų dovana.Atsižvelgiant ne tie priedai yra Valentino Diena ir kitos šventės dovanos.)

5. Dydis išaugo lokys yra apie sudarė 15,75 į/40 cm.Mūsų pakuotės sąraše yra apie 15 colių rose lokys ir dovanų dėžutė.

Specifikacija:

Pavadinimas: Rose Turėti Amžinąjį Gėlių Ornamentu

Medžiaga: PE

Dydis: apie 40cm/sudarė 15,75 į

Pakavimo Sąrašas:

1*Rose Turėti Amžinąjį Gėlių Ornamentu

Dropshipping Didmeninė
Proga Vestuvių & Sužadėtuvių
Medžiaga PE
Kilmės KN(Kilmės)
modelis Gyvūnų

Panašūs produktai