AIIOU Seksualus, Moterų Drabužiai, apatinis Trikotažas Rinkiniai Spageti Liemenėlė Viršų ir Sekso G-string Dirželius Babydoll naktiniai drabužiai Apatiniai Seksualus Egzotiškų Drabužių

€9.36

-40%

€15.60

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lauren pelenai "twitter", sijonai didelis kunigai, šalikas mažų valstybių, sijonai krepo moteris, lauro wreth karūna, pasukami laikymo kampas, suvenyrų, žaislų, toris, šalikas sidabro spalvos, itachiyama haikyuu.

Aprašymas

Gamintojas:Aiiou

Spalva: Kaip matyti iš paveikslėlio

Sezonas:Visi

Neto Svoris:0.07 KG

Pakuotė:1PCS

Dydžių Lentelė

Pasirinkti tinkamą dydį galite.Dydis yra nuoroda tik,jei nesate tikri dėl dydžio,pls rašykite mums tikslią jūsų kūno matavimas ,todėl mes galime suteikti jums keletą pasiūlymų, kaip pasirinkti tinkamo dydžio,ačiū už jūsų supratimą

Produkto Rodyti

Vežimą:

1.Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis.Mes atsiųsime elementus per 5 dienas, kai mokėjimas yra užbaigtas., prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra corret ir telefono numeris yra rengiama.

2.Mes jus informuosime, jeigu laivybos metodas yra pakeistas, todėl prašome palaikyti ryšį.

3.Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų tarpuskaitos.Mes negalime Garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.

4.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

5.Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

Atsiliepimai

Jei esate įsitikinusi, prašome pateikti 5 žvaigždžių pagyrimo ; jei ne, patenkintas, prašome neskubėkite daryti išvadų, jūsų padrąsinimo ir pasiūlymai mums yra labai svarbu, kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis, mes suteiksime geriausias sprendimas!

Šiltas greitai

1.Didmeninė ir drop laivyba yra tiek džiaugėsi, Prašome nedvejodami kreipkitės į mus, mes jums suteiksime aukščiausios kokybės paslaugų ir nuolaidų.

2.Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.

Apie Mus

Mes ilgalaikio dėmesio drabužių gaminiams, bendrovė, mes turime didžiulę patirtį, mes galime pateikti individualų produktų asmens .Mes turime stabilią akcijų, puikių produktų, geriausią aptarnavimo kokybę, greitą pristatymą, mėgo daug klientų.mes siekiame būti jūsų ilgalaikių verslo partnerių, klientų pasitenkinimas yra mūsų tikslas, mes visada kova.

Medžiaga Poliesterio Mišinius
Produkto Kodas HSS11328W
Prekės Pavadinimas Aiiou
Seksualinio Pobūdžio No
Apdaila Lankas
Modelio Tipas Gėlių
Nepadori Nuotrauka No

Panašūs produktai