WBBOOMING 6 Suskirstyti Gėlių formos plastikinę Dėžutę, Vaisių Lėkštės Tarnauja Dėklas Creative Plokštė Užkandžiai Riešutų Desertas talpinimo Bakas

€11.84

-20%

€14.80

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dėklas, Kartoninėje dėžutėje, dėklas vakuuminio, unikalus tarnauja patiekalas, kyla konservuotos gėlės, ika saugojimas, plokštės tarnauja, harajuku japonų, lauke storag, vyrai užkandžių dėžutę.

Aprašymas

Aprašymas: Užkandis Saugojimo Dėžutė Specifikacija: Sveikas,Ekologiškas,netoksiškas,Kvapas-mažiau Mode#: W1908190 Medžiaga: PP Dydis 1 Sluoksnis: 25x6.8cm Dydis 2 Sluoksnis: 25x11.3cm Spalvos: Mėlyna,Rožinė,Mėlyna Spalva Stilius: Nordic Spalva Naudojimas: Sausa, Vaisiai,Riešutai,Saldainiai ir Kiti Užkandžiai Saugojimas Žanras: Gėlių Formos, Kvadratinės formos, siekiant Išvengti Skonio Mišrus Pakuotė: Atskiros pakuotės (vienas gabalas) Pastaba: Dėl apšvietimo efektai, monitoriaus šviesumą , kontrasto nustatymai ir tt, gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi spalvos toną nuotraukas ir tikrąjį daiktą.Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl vadovo matavimo ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš užsakant.

ATSILIEPIMAI

ATSILIEPIMAI 1. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą 5 žvaigždės .Ir 5 žvaigždutes už išsamų reitingų jūsų užsakymą.Mes, žinoma, suteiks jūsų teigiamus atsiliepimus. 2. Jei jūs ne taip patenkinta, bet kalbant apie tai, prašome turėti jokių dvejonių, kreipkitės į mus: pirma, prieš paliekant neigiamą atsiliepimą, aš jums išspręsti visas problemas už jus.Prašome prisiminti, kad baigėsi, bet ir mūsų paslaugos yra nesibaigė. :).AČIŪ!PRISTATYMAS 1. Paruošimo Laikas: mums reikia 3-7 darbo dienas parengti jūsų užsakymą, prašome ignoruoti, kaip daug dienų, tvarkymo lieka. 2. Nėra limitied Užsakymą/Vertė mūsų parduotuvėje.MŪSŲ GARANTIJA Jei nesate 100% patenkintas kokybės, jūsų pirkimo, galite grąžinti arba pakeisti savo daiktus per 30 dienų nuo pristatytas dienos.Prašymą: 1. Duomenys, gauti per 30 dienų nuo pristatytas dienos. 2. Duomenys, gauti nenaudota, nesugadinta ir originalioje pakuotėje. 3. Grįžti laivybos mokestis buvo apmoka pirkėjas.

Prekės Pavadinimas WBBOOMING
Talpa 3L
Plastiko Tipas PP
Medžiaga PP
Dydis 2 Sluoksnis 25x11.3cm
Naudoti Sausų Vaisių,Riešutų,Saldainių, kitų Užkandžių Saugojimas
Pakuotė VIENAS GABALAS
spalva Raudona,Mėlyna,Rožinė
Apkrovos 3kg
Stilius Modernus
Spalva Stiliaus Šiaurės Spalva
Modelio Numeris W1908190
Formos Daugiakampio
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Užkandis talpinimo,sauso vaisių saugojimo
Dydis 1 Sluoksnis 25x6.8cm
Funkcija Kvadratinės Formos Išvengti Skonio Mišrus
Produktas Biuro Organizatorius
Technics Blizgus
Maisto Taros Funkcija Šviežumo Išsaugojimas
Grotelės Kiekis 6

Panašūs produktai