1pcs lašas laivybos 2inch gamtos tigro akis crystal piramidės poliruoti perlas gijimą, kristalai, namų ir biurų apdailai

€19.60

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: qx80 laikiklis, batai simwood, rx300 silicio, qx95 pilnas komplektas, stippling ginklą, šalikas pasminq, pakuotėje medienos žaislas, silicio asfaltuoti, start stop "bt".

gamtos tigro akis crystal piramidės

medžiaga:nat ural tigro akis kristalų

dydis:apie 5cm/2inch

pakuotė: bus supakuota su bubble viduje ir saugos maišelis už

Skelbimas:

*Kiekvienas gabalas yra įvairių, mes pristatysime prekes atsitiktinai, bet mes pasirinkti geriausią vienas siųsti jums, padėkoti jums už jūsų pasitikėjimą ir supratimą. *Priklausomai nuo dydžio delno ir Kampas fotografavimo, ten bus klaidų dydį.Prašome peržiūrėti informaciją apie produkto dydžio.Ačiū!

Dėmesio

1# Visi objektai yra nušautas natūralios šviesos.Kaip yra žinoma, kad visi, kas natūralus akmuo turi savo charakteristikas, ir nėra patį buvimą.Prašome don ' t mind, jei produktus, jums gauti yra kitokia, nei parodyta paveikslėlyje.

2# Tarptautinių Pirkėjų atkreipkite dėmesį, importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Pristatymas

1# Mes pristatyti prekes per 3 darbo dienas po apmokėjimo.Prašome patvirtinkite, pristatymo adresą, per šį laikotarpį.

2# Punktas bus siunčiami iš Kinijos Paštu Standartinis Pristatymas (su sekimo numeriu).Paprastai yra nuo 10 iki 30 dienų,kai kurios šalys gali būti nuo 30 iki 60d dienoms.

Po pardavimo

Jei nesate patenkinti produktais gaunate, prašome susisiekti su mumis laiku.Mes stengiamės išspręsti šią problemą už jus.Mes, valdyti situaciją, atsižvelgiant į faktinę situaciją individualiai.

Atsiliepimai

1# Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų.

2# Jei esate patenkinti, gauto produkto, prašome pateikti mums palankus komentarą.Jūsų įvertinimas yra geriausias paskatinimas mums.Labai ačiū!

Medžiaga Mūrinis
Regioninės Funkcija Kinija
Stilius feng shui
Prekės Pavadinimas DH JINGKA
Temos meilė

Panašūs produktai