20# Kačių Žaislai Pet Patalpų Kietų Medinių Kačių Medžioklės Interaktyvus Žaislas 3/5-holed Pelės Sėdynės Nulio Interaktyvus Kačių Žaisti Žaislas Dovana

€8.38

-4%

€8.82

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: katė interaktyvus žaidimas, kačių medžioti žaislas, labirintas pelės, kačių žaislas, dėžutės iš medžio masyvo, labirintas pet, katė žaislas, katė teether, medžio masyvo įstaiga, katė žaislas medinis.

Pet Patalpų Kietų Medinių Kačių Medžioti Interaktyvus Žaislas 3/5-holed Pelės Sėdynės Nulio

Aprašymas:

Sveikos Kokybiškos Medžiagos – Mūsų interaktyvi katė kibinimas žaislai yra pagaminti iš aukštos kokybės medienos, todėl yra labai patvarus ir naudinga.Visų mažų žaislų, animacinių filmų, yra netoksiškas ir saugus savo kates, ir taip pat yra draugiškas aplinkai.

Interaktyvi Katė Žaisti Žaislas – Katė nebus tingus, kad žaisti su Katės Medžioti Žaislas.Tai super linksmas ir patrauklus, ši katė interaktyvus žaislas gali suteikti mankštos skatinimą ir išlaikyti augintiniai tampa pernelyg nuobodu.Tegul jūsų katė naudojasi ir išlaikyti sveiką.

Užimtas & Sveika Katė – Skatina naudotis per nukentėjo įvairių svirtelę.Suteikti jūsų katė būdas paleisti savo energiją su šiuo " combo pack įdomių žaislų.

Kelis Gameplay & Animacinių filmų Žaislai – Pataikyti įvairių svirtis bus rodomi įvairių animacinių filmų žaislas, suteiks jums ir jūsų meilės pet netikėta staigmena.

Geriausia Dovana Katėms – Kačių yra aktyvūs, šių kačių žaislai skatinti labiausiai jūsų katės medžioklės instinktus, padėti savo katėms išlikti sveikam.Kai esate žaisti žaidimus kartu, jūs žinosite, kad jūsų katės geriau ir priartėti prie jų.Geriausias Atostogų ir gimtadienio dovana jums ir visiems jūsų katė-mylintis-draugas.

Specifikacija:

Medžiaga: medžio masyvo

Spalva:Geltona

3 Skylės Dydis: 10 x 18 x 24 cm/ 3.9 x 7.1 x 9,4 colių;

5 Skylės Dydis: 10 x 18 x 36 cm/ 3.9 x 7.1 x 14.2 colių;

Komplektą Sudaro:

1 x Kačių Medžioti Žaislas

Pastabos:

Prašome leisti 1-3 cm skiriasi dėl vadovo matavimo ir 3-5g skirtumo tarp įvairių spalvų.

Dėl ekrano skirtumas, spalvos, gali būti šiek tiek skiriasi nuo to, ką jūs tikėtis, prašome leisti.

Medžiaga Mediena
Žaislai Tipas Kamuoliai
Prekės Pavadinimas ISHOWTIENDA

Panašūs produktai