5vnt/Daug Menstruacijų Fiziologinių Kelnaitės Moterims Medvilnės Nuotėkio Įrodymas, apatinės Kelnės Apatiniai mem Laikotarpį Kelnės Sexy apatinis Trikotažas

€11.38

-51%

€23.70

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: seksualus apatinis trikotažas moterims erotinio kelnės, sekso žaislas, 3 gabalas bikini komplektas su dangčiu iki, karvė spausdinti sexy, taigi, moterims, apatinis trikotažas, lenceria skaidrus moteris, sandarūs menstruacijų kelnaitės, hot sexy moteris nuotrauka, laikotarpis kelnaitės paaugliams, apatinis trikotažas moterims.

SAVYBĖS

•Trumpas 92.6% Medvilnės, 4.2% Spandex, 3.2% Nailono, Atsparus Vandeniui Pamušalas 100% Medvilnė •Drėgmės wicking audinio, tau patogu, Pamušalas yra dviejų sluoksnių sandarus tarpkojo iš 100% medvilnės, ji pasiekia drėgmės pralaidumas, atsparumas vandeniui. •Visiškos aprėpties zonos į priekį ir atgal, aktyvaus ar miegoti saugus bet kokio nuotėkio ne daugiau betvarkės nepatogus čiužinys ar dėmių ant drabužių. •Ji tarnauja kaip papildoma apsauga nuo nutekėjimo.Jums reikia pridėti mygtukai/tampon.Apatiniai apsaugo jus, jei yra perkrautas iš mygtukai/tampon. •Skalbimo mašinų (rankų plovimo ir sauso oro.Yra speciali medžiaga pagal vandens įrodymas pamušalas.Net nereikia įdėti juos į džiovyklė.

DYDIS VADOVAS

M: Liemuo 58-63cm, Klubai 79-84cm, Svoris 40-46kg L: Liemuo 64-69cm, Klubai 85-90cm, Svoris 47-55kg XL: Liemuo 70-75cm, Klubai 91-96cm, Svoris 56-64kg

Šis trumpas, yra pagamintas iš minkštos, Drėgmei wicking ir kvėpuojantis audinys, Pamušalas yra atsparus vandeniui nuo apačios iki juosmens, siekiant išvengti atsitiktinio nutekėjimo.Tai tikrai mėnesinių apatinius, atsiuntė Dievas.Čiužinys-tai ne ilgiau, nepatogus, ir nėra nemalonu, dėmes ant kelnių, todėl jums jaustis patogiai ir apsaugoti.Ar darbe, mokykloje ar socialinės atvejais, jums gali būti nerūpestinga.Tai jūsų geriausias draugas menstruacijų metu.

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Tipas Kietas
spalva 1 Karinės Juoda, Juosva Žalia, Rožinė, Abrikosų
Medžiaga Nailonas
Seksualinio Pobūdžio No
Kelnaičių Tipas Apatinės kelnės
Medžiagos Sudėtis Trumpas 92.6% Medvilnės 4.2% Spandex 3.2% Nailonas
Apdaila NĖRA
Lytis MOTERIS
Prekės Pavadinimas Fleur Moda
spalva 2 Juoda, Šviesiai Pilka, Tamsiai Pilka
Sezonas Pavasario, Vasaros, Rudens, Žiemos
Nepadori Nuotrauka No
Kyla Tipas Mid-Rise
Funkcija Nuotėkio Įrodymas, Antibakterinis, Vėdinimas
Modelio Numeris 1005
Elemento Tipas Kelnaitės

Panašūs produktai