WS858 Nešiojamos Belaidžio ryšio "Bluetooth" Dainuoti Mikrofoną Nešiojamą Smartpnone Garsiakalbis Mic Namų KTV Lauko Šalis

€6.28

-34%

€9.66

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: nešiojamų bluetooth mikrofonas, atvartas bluetooth mikrofonas, mikrofonas batų, shure sm57, karaoke mikrofonas ws858, 18650 5v pcb, bluedio bluetooth mikrofonas, apykaklės mic, rodyklių stendas, ws858.

Aprašymas:

Pastatytas dviejų aukštos kokybės stereo garsiakalbiai ir 3 sluoksnis filtro kempinės, kad būtų išvengta nesilaikantiems garsas ir triukšmas.

Kartu su triukšmo mažinimo technologija, leidžia mikrofonas garso kokybę, aiškiau ir tyros.Konsolės su teksto instrukcijas, paprasčiau naudoti.

Mikrofonai tinka beveik visų "Bluetooth" įtaisų rinkai, suderinama su pakeitimo "Android", PC, pakeitimo, skirtų " IOS "telefonų ir visų kitų išmaniųjų įrenginių su "Bluetooth" funkcija.

Šis nešiojamas, karaoke mikrofonas yra puikus KTV dainuoti, šalies dainavimo, šeimos dainavimas, kelionės, dainavimas, automobilių garso įrašymo priemonė, interviu ir gyvena, etc.

Nešiojamų karaoke mikrofonas yra skirtas jums dainuoti bet kur!Ji sujungia funkcijas, bluetooth mikrofonas su karaoke mašina tik mažą pakeisti išvaizdą.Taip pat yra awesome nešiojamųjų garsiakalbių jei jūs tiesiog norite mėgautis muzika.

Specifikacija

Korpuso medžiaga: metalas.

Dydis: 20 * 7 * 7cm.

Spalva: rožinė raudona, mėlyna, juoda balta.

Išėjimo galia: 5W.

Dažnių Diapazonas: 100Hz iki 10KHz.

Maksimalus Garso Slėgio Lygis: >115db 1KHz TDH

Pastaba

Ten gali būti šiek tiek spalvų iškraipymus dėl skirtingų kompiuterio rezoliucijos.

Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas, įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

Pakuotė:

1 * Mikrofonas.

1 * USB įkrovimo kabelis.

Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Modelio Numeris EL2210-
Polar Modeliai Įvairiakryptė
Naudoti Karaoke Mikrofonas
Pakuotė Taip
Komunikacijos Belaidžio
Rele Kita
Stilius Kišeninis Mikrofonas
Rinkinys Tipas Vieno Mikrofono

Panašūs produktai