Zevity Naujas Moterų Laisvalaikio Vientisos Spalvos Kišenes, Megztinius Tiesios Kelnės Moteriška Elegancija Elastinga Juosmens Lankas Susieta Atsitiktinis Ilgos Kelnės P975

€11.64

-24%

€15.52

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: tvirtinimo taškai laisvalaikio kelnės, lankas ziajać, pajama ziajać, lino tiesiai ziajać moterims, raudona satino marškinėliai, affogatoo, moteris, "zara", ziajać moterims, mezgimo ziajać, zora.

Produkto Aprašymas: 100% visiškai Naujas su Žymės.Spalva: 1 spalvų, kaip pavaizduota Dydis: Ten yra Azijos dydžių.Reguliariai, (Matavimo skirtumas nuo 1-2cm,pls įsitikinkite, kad patikrinti savo kūno matavimas tikrai rungtynes šį rinkinį.Visi matavimai yra cm ir atminkite, 1cm=0.39 colių)

Pirkimo pastabos: 1.Tai yra Azijos dydis, prašome ignoruoti žymeklį, ne tik ją pasirinkti iš S/M/L, pažvelgti į išsamią matavimo dydžio stalo ir palyginti su savo kūno dydis gauti tinkamą tinka.Ačiū! 2.kai pamatysite modelis dėvi tai, kad tai reklama, foto, kai matote elementą, kabykla, kad tai tiesa, foto, ir kad bus tas pats, kaip jūs gauti. 3.Dėl apribojimų fotografijos ir neišvengiamų skirtumų monitoriaus, spalvos parodė, negali būti 100%, tas pats ir su tikrąjį daiktų. 4.Prašome leisti 1-3CM skirtumai dėl rankinis matavimas.

Medžiaga Poliamidas
Priekiniai Stilius Butas
Amžius Amžius 18-35 Metų
Audinio Tipas Broadcloth
Kilmės KN(Kilmės)
Ziajać Stilius Tiesiai
Stilius Atsitiktinis
Sezonas Pavasario/Rudens
Prekės Pavadinimas zevity
Modelio Numeris p975
Uždaryti Tipas Elastinga Juosmens
Ilgis Full Length
Juosmens Tipas VIDURIO
Tinka Tipas Reguliariai
Lytis MOTERIS
Modelio Tipas Kietas

Panašūs produktai