84*41cm Jersey Trikotažo Minkšta Bassinet Lakštai Nustatyti, Lankstus Skirtingų Lopšys ir Bassinet Čiužinys, Super Minkštas Kvėpuojantis

€5.00

-40%

€8.34

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: elektronų cigarečių vape, naudotis čiužinys, kūdikių cradl, užpildas sofa, babi lova, refil lakštai, plagiatas lapo, antklode padengti saulėlydžio, lopšys lapas, kūdikio krepšelio skalbykla.

ŠILKINIAI MINKŠTAS KŪDIKIŲ ODOS ir PLAUKŲ: Pagaminta iš 90 GSM 100% extra-fine šepečiu mikropluošto audinio, geriau nei plonas pigūs tie, mūsų lovelę lapas yra išskirtinai minkštas ir švelnus, teikti aukščiausios kokybės ir prabangus jaustis kūdikių jautrią odą ir plaukus.Palyginti su kitų neapdorotų stratchy lapo tai vienas padėti tiek su plaukų painiojimąsi ir frizz.Veiksmingai mažinti kūdikių plaukų slinkimas.TINKA STANDARTINĖS LOVELĘ & BAMBLYS ČIUŽINYS: Matavimo 84*41 cm.kiekvieną mikropluošto lovelę lapas ateina su elastine juosta aplink 4 pusių.Saugiai ir Patikimai pritvirtinta už lovelę ir kūdikis, čiužiniai, su visiškai elastinga apdaila gilių kišenių LENGVA PRIEŽIŪRA: Fade-atsparūs ir greitai džiūstantys; skalbti Mašinoje ant švelnus ciklas.Būgniniai sausas, mažai šilumos, arba išdžiūti.Vengti tiesiogiai šilumos.Raukšlių Nemokamai, be lyginimo reikia.

Produktas 1. Kaip skirtingų kompiuterių ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali nežymiai skirtis nuo aukščiau vaizdus. 2. Visi dydžiai yra jūsų nuoroda tik. 2~3 cm duomenys klaidos yra leidžiama.Dėkojame už jūsų supratimą.Pristatymas 1. Mes pasirūpinsime, kad siunta pagal jūsų sąlyginio Deponavimo adresą.Įsitikinkite, kad jūsų išsamų adresą ir pilnas pavadinimas, yra visiškai teisingas. 2..Ji paprastai trunka apie 12~60 dienų nuo prekių atvyksta Per Kinijos oro paštu, Kartais ji galėtų būti ir ilgesnis dėl blogo oro ar laiko švaistymas muitinės klirensas.Taigi, prašome palaukti, kantriai, jei jums nereikia gauti savo pozicijos dėl laiko.Dėkojame už jūsų supratimą.Atsiliepimai 1. Prašome patvirtinti, kad gavo iš produktų, po to, kai jūs turite juos. 2. Jei turite bet kokių klausimų apie produktus gavote, prašome susisiekti su mumis laiku ir mes stengiamės išspręsti problemą ir, kad esate patenkintas. 3. Prašome pateikti mums teigiamų atsiliepimų ir keturi 5-žvaigždučių Išsamios Pardavėjo įvertinimų. Grąžinimo Politika, Jei jums rasti bet kokius kokybės problemų, kai gaunate prekes, nedelsdami susisiekite su mumis.Mes priimame biržoje arba grąžinti per 14 dienų nuo gavimo.Mes grąžinsime pirkimo kainos, bet ne laivybos ir tvarkymo išlaidas.Prašome atkreipti dėmesį, kad daiktai turi būti grąžinti, turi būti NAUJOS ir GEROS būklės.Prašome susisiekti su mumis prieš grąžinant daiktų!

Lytis Unisex
Medžiaga Poliesteris
Pristatymas Express arba jūra
Funkcija įmontuojami lakštai kūdikių lopšių
Storis < 5cm
Gamyba Kūdikio Lovelę Lakštai
kilmės vieta Kinija
Tipas Įrengtas Lakštai
Amžius 13-24m
Amžiaus Grupė Kūdikiams & Kūdikiai
Modelio Tipas Poliesteris
Modelio Numeris CVS0001-1
Sezonas Visas Sezonas
Pakavimas pagal jūsų pasirinkti
Dydis About 84*41*10cm
spalva kaip paveikslų paroda

Panašūs produktai