QWMEND Atsakiklis Chip ID61 Automobilio Nuotolinio Raktas Chip 4D61 už " Mitsubishi Tuščią Keramikos Chip T19 ID4D61 ID:4D(61)

€4.22

-29%

€5.95

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: a d, 4d 80 bitų, cn2, NH1, chip kd, spinta pvc, vonios kambarys nuotolinio, streetka, led juostelė spinta, chip l200.

Pardavimo Taškas

Būklė:100% Visiškai Naujas Spalva:Kaip paveikslėlyje parodyta Lustas:ID61 Lustas Didmeninė ir Mažmeninė prekyba: Tiek Įtaisyti: Už "Mitsubishi" ir kiti...Svarbi Pastaba: 1.Jums reikia kreiptis į vietinį pardavėją arba Spynų parduotuvė, siekiant sumažinti pagrindinių ir programos jūsų automobiliui,Spynų turėtų imti mažiau, nei Pardavėjo. - lustas gali būti užprogramuoti tik vieną kartą(Mes ne pateikti programavimo) 2.Prašome įsitikinkite, kad jūsų raktas yra exaxtly pat, kaip mūsų, jei nesate tikri, prašome siųsti savo pirminį raktą žetonų nuotraukų į mus, patvirtinantis,., mes padėsime jums įsigyti tinkamą Chip. 3. Jei norite didmeninė, didelis kiekis, pls susisiekti su mumis, mes suteikiame jums geriausią kainą. 4. Jei turite specialių pageidavimų informacija apie objekto, prašome palikti žinutę užsakymo.Komplektą Sudaro: 3/10/20/50*Anglies Lustas

Gamintojas Dalies Numeris Atsakiklio Lustas
Šalis/Regionas Automobilių Gamyba Kinija
Kitos Dalies Numeris ID61 Lustas
Medžiagos Tipas anglies
R/C Funkcija be
Pritaikymas Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas QWMEND
Mainų Dalies Numeris Chip ID61

Panašūs produktai