Geriausia akcija Didmeninė Kaina 10 Vnt./1 grupė - " Dia Vieno Rato viršutinė Plokštė Sukimosi Pramonės Pasukamas Ratukas

€13.72

-30%

€19.60

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Ratukas, vežimėlio ratų, ricinos baldai, ricinos varantys, kabineto varantys, pasukami ratukai dėl vežimėlio, kamuolys ratukas varantys, Guminių Ratų, 360 varantys, krepšelis varantys.

Specifikacija: Produkto Pavadinimas Pasukamas Ratukas Tipo 360 Laipsnių Sukimosi Ratų Dydis 2,5 x 1.3 cm/ 1" x 0.51" D*T) Plokštės Dydis 3.2 x 3.8 cm/ 1.25" x 1.5" (L*W) Bendras Aukštis 3,5 cm/1.4" Įdiegti Skylę Dia. 4mm/ 0.16" Medžiagos, Plastiko, Metalo Pagrindinė Spalva Balta, Sidabro Tonų Grynojo Svorio 377g Pakuotės Turinys 10 x Pasukamas Ratukas

Aprašymas: 360 laipsnių sukimosi tipo, stačiakampio viršų plokštės, perkelti lankstus, pramonės ratukas ratukas.Plačiai naudojama baldų, rankinis vežimėlis, pirkinių krepšelis, prietaisai, įrengimai ir rūšių pramonės įrengimai.

Apie Siuntos

1)LAIVYBOS VISAME PASAULYJE. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2) Nurodymai, apdoroti laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3) Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4) Visi mūsų produktai yra materialus objektas fotografijos, prašome būti tikri, pirkti.Bet vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5)PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6) Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7) Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Šiltas Patarimai

1)Jei norite pirkti didelio kiekio, pls susisiekti tiekėjas.

2)bandykite suteikti kuo išsamesnę informaciją adresą,pavyzdžiui, pašto kodą,buveinės, telefono ir mobiliojo telefono numerį.

3)Kadangi skirtumas tarp skirtingų monitorių,nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame, kad stilius yra toks pat, kaip ir parodyta nuotraukose.

4)Jei rusijos Federacijos klientų, pls pateikti savo vardą ir pavardę, kad mums, dar gal jūs negalėjo gavo prekes.

Apie Atsiliepimą

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Mes tikimės, kad jūs suteikiate mums įvertinti objektyvią tiesą.Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Modelio Numeris 1"
Tipas Baldų Ratukas
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Metalo apdirbimo

Panašūs produktai