Lankstymo Sofa-Lova Dangtelis be Porankiu Spandex Elastinga Ruožas Armless Sofa Rankšluostį už Kambarį

€3.36

-44%

€6.10

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: sofa-lova, trumpas sofos apima, sofa seat viršelio dizainas, 3 vietų padengti sofa, futonas sėdynės, armless, ruožas universalus sofa dangtis, mandala, lovos šuo pet, lovatiesė gėlių.

Aprašymas:

*Paketas Apima: 1pc sofa-lova padengti Medžiaga:98% Poliesteris+2% Spandex M dydis tinka ilgis 160-190cm,plotis-90-110cm L dydis tinka ilgis 190-230cm,plotis-115-135cm APSAUGOTI : Į slipcover skydai ir apsaugo jūsų baldai iš išsiliejimo, dėmes, dėvėjimosi ir plyšimo, nebūtų iš vis sugriauta.Tai puikus namų augintiniai, arba visiems, norintiems ekonomiškas sprendimas, baldai, apsaugos, eglė ir iki savo kambarį ir nustebinti savo svečius su išleidžia mažiau pinigų.LENGVA PRIEŽIŪRA: Lengva nustatyti ir pasiimti; skalbti mašinoje, šaltu vandeniu, nenaudokite baliklio, būgniniai sausas mažai, ne lyginti.

Apie Siuntos 1. Paprastai, mes išsiųsti savo sklypų 1-3 dienas, ne daugiau kaip 5 dienas. 2.Tai užtruks 15-45 dienų, kad gauti į savo šalį.Kartais, tai užtruks ilgiau, dėl įvairių veiksnių.Už atokiose vietovėse ir šalyse, tai bus imtis 30-80 dienų. 3.Jūs galite sekti jūsų sklypą šioje interneto svetainėje su savo sekimo numerį, www.17track.net/en.Jūs galite pakeisti šią svetainę į savo kalbą.Grįžti& Grąžinamoji Išmoka 1.Jei kyla kokių nors problemų dėl užsakymo, prašome susisiekti su mumis pirmą, mes spręsti jums. 2.Jei sklypas prarado per laivybos būdas, mes galime grąžinti visą arba išsiųsti jums naują sklypas. 3.Jei mes netyčia išsiuntė klaidingas spalva, dydis, ar yra kokių nors nuostolių dėl produkto, prašome susisiekti su mumis prieš atidarydami ginčą. 4.Grąžinamosios išmokos bus tyrimą per 3-15 dienų www.restapa.lt.Jei jūs turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su www.restapa.lt klientų aptarnavimo!Ačiū.Atsiliepimų Apie 1.Klientų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų parduotuvėje.Prašome pateikti atsiliepimus po kiekvieno pristatymo. 2.Jei jus tenkina produktas ir paslauga, įsitikinkite, kad palikti teigiamą atsiliepimą ir normos jav. 3.Jei nesate patenkintas savo pirkiniu, prašome susisiekti su mumis, ir mes jums dėti visas pastangas siekiant ją išspręsti.Mes būtume dėkingi, jei galėtumėte bendrauti su mumis, prieš rašant neigiamų atsiliepimų.

Gamyba Sofa Dangtis
Taikoma Sofa Trijų vietų Sofa
Medžiaga 100% Poliesteris
Stilius Modernus
modelis SPAUSDINTI
Modelio Tipas GEOMETRINIO

Panašūs produktai