300ML Talpos Virtuvės Kriauklė Muilo Dozatorius Stalviršio, Muilo Dozatorius Gali Būti Pripildytas Rankų Muilas Skystas Indų ploviklis Šampūnas

€3.31

-29%

€4.72

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: šiuolaikinės muilo patiekalas, ryžių kiaurasamtis, muilinė, vonios kambarys muilinė, drenažas muilas, kabineto kilimėlis, 3d korėjos tapetai, keraminis muilo dėklas, Masto, nutekėjimo.

Savybės:

【Kriaukle Muilo Dozatorius】Šio muilo dozatorius paprasta, modernus dizainas, lengvai rungtynių su jūsų virtuvės, suderinamas su dauguma kriaukle.Siurblio galva pasukti 360 laipsnių, gali suteikti teisę sumą rankų dezinfekavimo priemonės arba plovikliu valyti rankomis ar patiekalus ir t. t.

【Platus】Galima užpildyti rankų muilas, skystas indų, muilas, šampūnas, ar net rankų losjonas ar kremas ir pan.Didelė virtuvė, viešbutis ir pan., siekiant išvengti paplitusių ligų ar ligų.

【Lengva Įdiegti】Labai paprasta įdiegti į bet kokio tipo virtuvės kriauklę ar stalviršio vos per kelias minutes, tada išimkite balionėlis galvos ir pildymas iš viršaus.

【Aukščiausios kokybės Medžiagos】Pagamintas iš kokybiško ABS ir PP medžiagų, patvarus, rūgšties atsparumo ir atsparumo korozijai, įsitikinkite, kad ilgai naudoti.

Techniniai duomenys:

Būklė: 100% Visiškai Naujas

Elemento Tipas: Muilo Dozatorius

Medžiaga: ABS + PP

Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Butelis Skersmuo: Apytiksl.5cm / 2.0

Bendras Aukštis: Apytiksl.25cm / į 9.8

Purkštuko Ilgis: Apytiksl.10.5 cm / 4.1

Talpa: 300ml

Paviršiaus Apdorojimas: "Chrome" danga

Taikoma Kriaukle: Montuojamiems skylės diametras 25-42mm / 1.0-1.7, montuojamiems storis 26mm / 1.02 į

Paketų Sąrašo:

1 x Buteliukas

1 x Vamzdis

1 x Siurblio Galva

Pastaba:

Prašome leisti 1-3cm (0.4-1.18") skirtumas dėl vadovo matavimo ir šiek tiek spalvų variacijos, dėl skirtingų ekrano nustatymas.

Dėkojame už jūsų supratimą, nice day!

Pakavimo sąrašas

1 x Buteliukas

1 x Vamzdis

1 x Siurblio Galva

Funkcija Skysto Muilo Dozatorius
Pagrindinė Medžiaga ABS
Modelio Numeris 1411774
Skysto Muilo Dozatorius Tipas Rankų Muilo Dozatorius

Panašūs produktai