Daugiafunkcinis Virtuvės Kabinti Šiukšliadėžės Su Dangteliu Namų Stalčių Tipo, Šiukšliadėžės, Šiukšliadėžės Saugojimo Bin Šiukšlių Laikymo Dėžutė Turėtojas

€7.78

-4%

€8.11

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: galite šiukšlių, bin tualetas, jutiklis šiukšlių, alavo virtuvėje kabo, kibiras smart, phillips s327, bin šiukšlių, žodis virtuvėje kabo, mini šiukšlių laikymo dėžutė, burad saugojimo dėžutė.

Kulka Taškų:

1、Premium ir Netoksiška: virtuvė kabinti šiukšliadėžės yra pagamintas iš aukštos kokybės plastiko, netoksiškas ir bekvapis, kurios funkcijos stiprios laikančios talpą, ir jis yra patvarus.

2、Tinkamą Dydį: šiukšliadėžės priemones, apie 23.7*13*29.5 cm/9.33*5.12*11.61 pagal dydį ir pajėgumą, gali tai 9L, ir funkcijos 26cm/10.24-ilgai atidarymo dizaino, kuri leidžia šiukšlių išvertimas lengva.

3、Sandariai Dangčiu: šiukšliadėžės, yra įrengtas su dangteliu, siekiant užkirsti kelią kvapų nepabėgtų, ir 2 būdais atidarykite dangtelį, todėl jį lengviau naudoti.

4、Lengva Valyti: virtuvės šiukšliadėžės yra lengvai plaunamos su muilu ir vandeniu, ir nėra spragų, spąstai, dulkių, purvo ar skysčių.

5、Lengva Įdiegti: virtuvės, šiukšlių yra įrengta su montavimo priedai, storis durys turėtų būti mažiau nei 0.95 colių (apie 2,5 cm), ir jis tinka daugumai kabineto durys, virtuvės durys, spintos.

Savybės: Premium ir Netoksiška: virtuvė kabinti šiukšliadėžės yra pagamintas iš aukštos kokybės plastiko, netoksiškas ir bekvapis, kurios funkcijos stiprios laikančios talpą, ir jis yra patvarus.

Tinkamas Dydis: šiukšliadėžės priemones, apie 23.7*13*29.5 cm/9.33*5.12*11.61 pagal dydį ir pajėgumą, gali tai 9L, ir funkcijos 26cm/10.24-ilgai atidarymo dizaino, kuri leidžia šiukšlių išvertimas lengva.

Sandariai Dangčiu: šiukšliadėžės, yra įrengtas su dangteliu, siekiant užkirsti kelią kvapų nepabėgtų, ir 2 būdais atidarykite dangtelį, todėl jį lengviau naudoti.

Lengva Valyti: virtuvės šiukšliadėžės yra lengvai plaunamos su muilu ir vandeniu, ir nėra spragų, spąstai, dulkių, purvo ar skysčių.

Lengva Įdiegti: virtuvės, šiukšlių yra įrengta su montavimo priedai, storis durys turėtų būti mažiau nei 0.95 colių (apie 2,5 cm), ir jis tinka daugumai kabineto durys, virtuvės durys, spintos.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: plastikas

Talpa: 9L

Dydis: apie 23.7*13*29.5 cm/9.33*5.12*11.61 į

Spalva: kava, balta, pilka

Privalumai: stiprus, guolių talpa, jokių pėdsakų sienos kabinti, išsiplėtusios atidarymo, nereikia pasilenkti

Pakavimo Sąrašas:

Šiukšliadėžės*1

Medžiaga Plastikiniai
Formos Stačiakampio formos
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris EJ04315
Tipas Sandėliavimo Kibiras
Yra Protingas Prietaisas No
Struktūra Prie Sienos Tvirtinamas
Stilius Valcavimo Padengti Tipas
Funkcija Eco-Friendly

Panašūs produktai