Mažo Dydžio, Apvalios Virtuvės Kriauklė Nerūdijančio Plieno Baseino Vieną Dubenėlį Tamsiai Juoda-Pilka Su Drenažo Reikmenys Baras

€58.07

-44%

€105.58

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: juoda kriaukle, virtuvės kriauklė nerūdijančio plieno, virtuvės storag, baseino plovimo, dubenėlį ryžių, aukso kriaukle, virtuvės įrankis, denio vamzdis, escurreplatos cocina, filtras virtuvės kriauklė.

Hanki KI-5545 Nerūdijančio Plieno Virtuvės Kriauklė Drop-in, Arba Undermount Single Bowl Sink Tamsiai Juoda-Pilka Su Peiliu Savininkui Ir Virtuvės Maišytuvas

YPATYBĖ:

●Ilgaamžiškumas.Gali atlaikyti aukštą temperatūrą.Nuosavybės gydymo daro paviršius, atsparus dėmėms, bakterijų ir pelėsių.

●Puikus Drenažas.Neakytojo paviršiaus hidrofobines atstumia vandenį.Apačioje kriaukle yra išlenkta link drenažo, užtikrinamas puikus vandens drenažo, išlaikyti savo kriauklę, švarus ir sausas.

●Patogus dual-mount dizainas suteikia maksimalų lankstumą: Įdiekite šį kriaukle kaip undermount už vientisą išvaizdą, arba kaip lašas suderinamas su bet kokio tipo stalviršio medžiagos iš akmens laminatas.

●Giliai didelės talpos, baseino apsaugo nuo purslų ir sukuria nepertraukiamą darbo sritis, skalbimo jūsų didžiausia virtuvės, įskaitant akcijų puodų ir kepimo lakštų.

KOMPLEKTĄ SUDARO:

1×Kriaukle

1×Kiaurasamtis

1×Drenažo Vamzdis

Q1: Kai bus laivą iš mano užsakymą?

A1: Paprastai 1-3 darbo dienas po apmokėjimo patvirtino.

Q2: Ką daryti, jei yra problema su užsakymu?

A2: Jei yra kokių nors problemų, po to, kai gavote siuntinį, prašome nedvejodami kreipkitės į mus ne pirmą kartą , ačiū!Pasitiki mumis, mes suteiksime jums patenkinti sprendimas!

Q3 : Labai patenkinti produkto, davė penkių žvaigždučių atsiliepimus ir produktų nuotraukų, ar yra koks atlygis?

A3 : Mes jums $5 kuponą arba dovana .

Kilmės KN(Kilmės)
Skylių skaičius Vienas/a
Sertifikavimo NĖRA
Kriaukle Stilius Vienas Dubuo
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Modelio Numeris KI-5545
Diegimo Tipas Undermount
Nokautas Skylės Dydis Standartinis 1-3/8"
Prekės Pavadinimas HankiiSink
Dubenėlio Formos ROUND
Paviršiaus Apdorojimas Šlifuoto
Funkcija Be Maišytuvo
Gamybos metodas nano

Panašūs produktai