HOLDPEAK HP-985B ir SPINDULIŲ Termometras (-50℃~1360℃) Skaitmeninis ir Spindulių Termometras Dual Lazerio Temperatūra Gun Lydymo Krosnys, Pramonė

€30.01

-43%

€53.58

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: med skaitmeninis termometras, pistoletas orbeez, atstumo matuoklis žalia, thermomet, skaitmeninis temperatūros pramonės, stiklo degimo krosnies, thermometr, infraraudonųjų spindulių skaitmeninis termometer, holdpeak hp, gun metal pistoletas.

HOLDPEAK HP-985B ir SPINDULIŲ Termometras (-50℃~1360℃) Skaitmeninis ir Spindulių Termometras Dual Lazerio Temperatūra Gun Lydymo Krosnys, Pramonė

⭐【Didelis Tikslumas】: HP-985B infraraudonųjų spindulių termometras skaito vertės didelis tikslumas iki ±1℃/±1% tik 0.25 antra dėka reguliuojamas spinduliavimo.Atstumas vietoje santykis yra 16:1, o tai reiškia, galite išmatuoti tikslinės ne ilgesnį atstumą.Jus apsaugoti nuo pavojingų aplinkai. ⭐【Platesniame Temperatūros Diapazone】: HP-985B Skaitmeninis Lazerinis Infraraudonųjų spindulių Termometras ateiti su plačiame temperatūros diapazone -50℃~1360℃(-58℉~2480℉), galite taikyti šią priemonę, Kulinarija, GRILIS, Automobilių techninė Priežiūra, Kalvė, Krosnims,ir kitas užduotis, namų ūkio,bet ji nepalaiko žmogaus kūno temperatūros matavimas. ⭐【Dual Lazerio Spindulių Termometras】: Palyginti su kitais, infraraudonųjų spindulių termometras,HP-985B ateiti su Dual Lazerio,Suteikti jums daugiau tiksliai įvertinti pramonei. ⭐【Aukštos/Žemos Temperatūros Signalą】: Su įmontuotu lazeriu, galite taikyti greičiau, LCD ekranas su foniniu apšvietimu gali būti įjungtas/išjungtas., Šiek tiek spausdami priemonės mygtuką, galite iš karto gauti Max/Min/Vid vertę; Auto Power Off & Žibintuvėlis,dar svarbiau, garso sirena pyptelės, kai vertė pasiekia aukštos/žemos temperatūros turite nustatyti.

⭐, Ką Jūs Gaunate?

1*HP-985B Infraraudonųjų spindulių Termometras 1*Anglų Vadovas 1*Mažas Atsuktuvas 1* Lagaminas 1* D Formos Sagtimi Nr. baterija, nes transportas yra ne leidžiama HOLDPEAK ateina su 2 metų garantija ir visą techninę paramą,jei turite kokių nors klausimų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus!Mes jums išspręsti problemas greičiau už jus.

Kilmės KN(Kilmės)
Data Hold Taip
Dvigubo lazerio Taip
Matmenys 192*95*63mm
Naudojimas Pramonės
Sertifikavimo CE
Temperatūros Diapazonas -50°C~1360°C
Stilius rankinės
Prekės Pavadinimas HoldPeak
Ekrano Dydis 1.9 Cm & Pagal
Modelio Numeris HP-985B
Maks. Matavimo Temperatūra 120°C Ir Aukščiau
Max/Min/Vid. Taip
Atgal Šviesos Taip
Ekrano Tipas Skaitmeninis
Teorija Infraraudonųjų Spindulių Termometras
Spinduliavimo 0.1~1.0 Kolonėlė
Svoris 160g
Reakcijos Laikas <250msec,95%atsakas
Atstumas Vietoje Rantio 16
Maitinimo Tipas 9V(6F22)*1
Lazerio Taikinio Taip

Panašūs produktai