Seashine Ilgas Stiebas Netikrų Blakstienų Premade Gerbėjai Blakstienos Pratęsimo Prekių Audinės Blakstienos 3D-6D Šilumos Surištos Premade Tūris Gerbėjai

€2.12

-48%

€4.08

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: premade tūris gerbėjai matinis, blakstienų pratęsimo reikmenys na, lipnios šilumos perdavimo, blakstienų pratęsimo prekių papildymo, premade tūris gerbėjai didelis, blakstienų serumas, premade tūris gerbėjai karšto, eco vinyl, pataisų popieriaus, blakstienų aliejus.

Seashine Blakstienų Gamyklos Produkto Pavadinimas: Seashine Ilgas Stiebas Netikrų Blakstienų Premade Gerbėjai Blakstienos Pratęsimo Prekių Audinės Blakstienos 3D-6D Šilumos Surištos Premade Tūris Gerbėjai Medžiaga: Korėja Dirbtiniais Mink Atskirų Blakstienas Cur:C/D Storis: 0.07 0.10 0.15, Ilgis: 8mm 9mm 10mm 11mm 12mm 13mm kaip 14mm 15mm (Mišinį galima custom) Specifiką: Natūralios minkštos geriausios kokybės 100% rankų darbo blakstienos pratęsimo Dovana:Jei pirktų daugiau nei 10trays atsitiktinai siųsti akių pagalvėlės,blakstienų šepetėliu arba klijų žiedas ...Esame profesionalus !!! 8) Privalumų Seashine blakstienas: 1,Seashine specialios studijavo medžiaga ateina į LNS savybės: lengvas, natūralus, minkštas. 2. Gali būti pašalintas iš juostos lengvai. 3,forma saugo kaip originalus vienas per 1 metus. 4, Aukštos kokybės tapetai nebūtų jokių likučių ant blakstienų savininkas, stipri, lipni leidžia perdirbti. 5, Kieta paketas leidžia išvengti skaldytų per perteikti. 6, Esame gamyba, teikiame greitas išvykimas su geriausia kaina. 7, Seashine blakstienų leista SDS, SDS, visiškai vertus, priėmimo , jokių bandymų su gyvūnais. 8, Urmu kainos ir individualų ženklą galima derėtis.

Santykinis Produktų, jums gali patikti:

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Seashine yra Labiausiai Profesionalus Blakstienų Pratęsimo Gamintojas ir Eksportuotojas nuo 2009 m. privačios etiketės paslauga, mes didžiuojamės padėti daug klientų iš mažų internete mažmenininkas didelis kosmetikos platintojas, įskaitant daugelį geriausiai žinomų prekinių ženklų kosmetikos ir grožio pramonei visame pasaulyje.Su ekonomiškai efektyvius produktus ir lanksčios gamybos mes teikiame savo klientams:

INDIVIDUALIZUOTOS DIZAINAS

Klientai gali pasirinkti iš mūsų dizainų arba pateikti savo dizainą.Mes tinkinti curl blakstienų ilgis ir storis jūsų reikalavimus.

PASIRINKTINES ETIKETES

Mes priimame prekės ženklo, kliento sąlyga, etiketes, taip pat galime suteikti pagalbą ženklo kūrimas ir dizainas.

CUSTOM PAKAVIMO

Klientai gali pateikti savo dėžutes su jų UPC kodus pristatymas.Standartinės pakuotės yra taip pat teikia.

TIKROJI KAINA

Viso numatoma kaina už savo asmeninį pažymėtas produktas gali tik nustatomas, remiantis produktų, pasirinko plius pakavimo, kiekio, ženklinimo reikalavimų ir apdailos detales.

Kaip pradėti?

Mūsų prekybos ir gamybos komanda bus glaudžiai dirbti su jumis, ir padės kiekviename naujo prekinio ženklo produktas nuo idėjos iki gamybos proceso, siekiant padėti jums sukurti blakstienų priauginimo produktų, kurių jums reikia, greitai ir lengvai.

1 ŽINGSNIS

Klientas suteikia mūsų komandos nuoroda, blakstienų plėtinius, stilių, reikia ir taip siunčiant kiekiai, etiketėje & print meno kūrinius ir kitus nurodymus, jei tai yra būtina;

2 ŽINGSNIS

Tada mes siūlome citata ir nuoroda švino-laikas.Jei kliento priimtas, mes bus parengti pasirengimo gamybos pavyzdžių klientų peržiūros ir patvirtinimo.

ŽINGSNIS 3

Klientas patvirtina ir/arba teikia pastabas dėl visų aukščiau.Jei reikia, atranka tęsis tol, kol klientas patvirtinimo.Gamybos švino metu bus pradėti gavus raštišką pirkimo užsakymas ir apmokėjimas gautas.

ŽINGSNIS 4

Kliento užsakymas iš karto eina į gamybos ir pristatomas taip, kaip buvo susitarta pagal krovinių pasirinktą metodą ir švino-skirtas laikas.

Paruoštas privatus savo prekės ženklą su Seashine Blakstienas?siųskite mums pranešimą šiandien, ir mes esame pasiruošę įsiklausyti į jūsų poreikius!

Curl C D curl
Blakstienų medžiaga Aukščiausios Kokybės Dirbtiniais Mink
privačios etiketės Taip
False Eyelashe Tipas Kitų Netikrų Blakstienų
didmeninės kainos Prašome Leiskite Man Žinoti Kiekis
Gamybos procesas Rankų Darbo
Tipas 2D 3D 4D 5D 6D
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
False Eyelashe Ilgis 1 cm-1,5 cm
Ilgis 8-15mm
Dydis Long Stem Volume Lash
Netikrų Blakstienų Rūšiuoti Blakstienos Pratęsimo
Netikrų Blakstienų Stilius Gamtos Ilgai
Kiekis 1
Netikrų Blakstienų Grupė Kita
Netikrų Blakstienų Medžiaga Sintetinių Plaukų
Storis 0.07 0.10 0.15 mm
Elemento Tipas Netikrų Blakstienų
Modelio Numeris Seashine 001

Panašūs produktai