WORLDE Mėlynasis banginis 37 USB MIDI Valdiklis Klaviatūros 37 Pusiau svertinio Klavišus 8 RGB Apšvietimu Sukelti Trinkelės, LED Ekranas

€108.11

-15%

€128.70

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: passat midi kabelis, 900x400mm pelės mygtukai, klaviatūros mechan, midi klaviatūra, belaidė klaviatūra, pelėsių mėlynasis banginis, midi kabelis mini, kontrolės midi, dj midi, nykščio sukelti.

Savybės:

Profesionalus meistras MIDI klaviatūros funkcijas, šlifuoto aliuminio skydelis, aišku, LED ekranas, ir 37 pusiau svertinio klavišus su aftertouch.

8 aukštos kokybės, greičio ir slėgio jautrus veiklos pagalvėlės su RGB apšvietimu, galima priskirti lengvai; 8 nežinomas koduotuvai, kiekviena encoder gali būti redagavo vartotojo.

5 mygtukai MMC; 6 funkcijų mygtukai, teikti funkcijų, pvz., PROGRAMOS, PAKEISTI, KANALŲ, VALDYMO PRISKIRTI, PERKELTI, OKTAVA, REDAGAVIMAS; 2 touch jutikliai dinaminės pikis lenkimo ir moduliacijos touch juostelėmis.

2 Neperleidžiamą pedalo sąsajos(Pedalo A, Pedalas B), suderinama su jungiklio pedalą ir nuolat pedalo, kuris gali būti sukonfigūruotas taip, kad 130 valdikliai; 1 MIDI OUT sąsaja.

USB sąsaja, kurią galima pritaikyti prie USB 2.0(full speed); Ratai nemokama ir hot-plug remti; suderinamas su Win XP/7/8/10/Vista ir Mac OSX; gali būti maitinamas per USB, DC 5V.

Techniniai duomenys:

Gamintojas: WORLDE

Modelis: Mėlynasis banginis 37

Spalva: Sidabrinė/ Juoda(pasirinktinai)

Operacinė sistema: suderinama su Win XP/7/8/10/Vista ir Mac OSX

Prekės dydis: 60.5 * 21 * 6cm/ 23.8 * 8.3 * 2.4 į

Prekės svoris: 2425g/ 5.3 kg

Pakuotės dydis: 67 * 26.5 * 11cm/ 26.4 * 10.4 * 4.3 į

Pakuotės svoris: 3025g/ 6.7 kg

Paketų Sąrašo:

1 * MIDI Valdiklis

1 * USB Kabelis

Pristatymas:

1.Mes garantuojame, kad laivas prekes per 24-72 valandų po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų.

2.Mes laivas, kurį Kinija paštu,HKpost EMS,DHL,Fedex,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus .

3.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą.

Garantija:

1.Visi daiktai turi 1 metų garantiją.JEI jūsų pirkimo neatitinka geros prekinės kokybės, tinkamumo, ar atitinka aprašymą, galime užtikrinti, kad jūsų klausimai būtų išspręsti .

2.Už klaidingai-išsiųsti elementai, Prašome susisiekti su mumis per 48 valandas po gimdymo.Mes pasirūpinsime, kad pateikti teisingą objektų arba grąžinti visus jūsų mokėjimą.

3.Už gaminius su trūkumais arba netinkamų produktų,prašome atsižvelgti į nuotraukas ar vaizdo įrašus,mes išsiųsti arba grąžinti po patvirtinimo.

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.restapa.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Klaviatūros Medžiaga Daugiasluoksnis
Matmenys Kita
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris WORLDE Mėlynasis banginis 37 Klavišus
Dydis 60.5 * 21 * 6cm/ 23.8 * 8.3 * 2.4in
Tipas Kita
Taikoma Žmonių Profesinės Veiklos
Gru Medžiaga Daugiasluoksnis
Korpuso Medžiaga Kompozitai
Didžiausias Polifonija 128
Skaičius Demo Daina >100
Skaičius Tonas Kita
Klavišų skaičių 37
Svoris (kg) 2425g/ 5.3 kg

Panašūs produktai