Pusiau uždaro Kačių Lova Varpelio Urvas miegmaišį Pet Šiltas Namas Pagalvėlė Nuimamas Plaunamas Patalpų Lizdą Lova

€24.76

-27%

€33.92

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: varpelio palapinė, kačių žaislas, katė žaislas, varpelio vištides, šuo igloo, lova katė, katė igloo, barbi marškinėliai, šuo, pelėsių sniegas.

Katė Urvas Lovos Dydis: 45*40*35cm

Pakuotės dydis:41*24*12cm

Gaminio medžiaga: Krištolas super minkštas + ppcotton

Produkto savybės: mielas ir unikalus caterpillar formos, šiltas ir kvėpuojantis, pagalvėlės gali būti paimtas, lengva valyti, universali visų sezonų metu; prabangus ir negerai, griežtai tekinimo maršrutą, tvirtas ir patvarus, anti nulio;

ŠILTAS & MINKŠTA MEDŽIAGA, PET LOVA --- Katė lova su šilta ir minkšta medžiaga.Aplinkos apsaugos PP medvilnė ir minkštas aksominis,pakankamai šilta, jūsų mielas augintiniai, šaltas oras,duoti savo šunis ir kates, didžiausias ilgaamžiškumas .Nebus, kuriems plaukų, ir tai yra mašina galima skalbti.

SVARBU ŽIEMĄ:Nuimamas ir plaunamas pagalvėlė mate,sulankstomas ir patogus nešiotis,Susilanksto lengvai atlikti pet lova, bet ir suteiks jūsų augintiniui gerą poilsį,suteikia jauki ir patogi vieta naminiams gyvūnėliams, mėgautis ir miego.Urvas atviras skirtas naminiams gyvūnams lipti į vidų ir likti, kuriems ji,puikiai tinka naminiams gyvūnėliams.Šiltas ir jaukus mados stilius pritraukti jūsų augintiniai likti geriau miegoti.

MULTI-PURPOSE:Šis miegmaišis padės jūsų augintiniui jaustis tiek šiltas ir saugus,jį galima naudoti kaip lovą,čiužinys,prisiglausti maišai net sofa pet raštas.Non-slip dugno, siekiant užtikrinti, kad jie liktų vietoje,Tai gera miega urvas labai maži,vidutiniai ir dideli gyvūnai.

Pusiau uždaros konstrukcijos atitinka augintinio prigimtį, ir apsaugoti augintinio jautrios širdies,Savo meilę, pet, bus meilė šią dovaną.

Paketą, įskaitant:1 vnt katė lizdą

Galima Skalbti Patalpų Lizdą Lova Galima Skalbti Patalpų Lizdą Lova
Katė Lova Katė Lova
Pet Šiltas Namas Pet Šiltas Namas
Funkcija Eco-Friendly
Medžiaga Koralų Vilnos
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai