Kalėdų Dekoracijos Namų Žibintų Papuošalai Kalėdų Senelio Elnių Lempos Kerst Naujųjų Metų Dovana Keičiamo Akumuliatoriaus Dekoratyvinės Lempos

€5.52

-37%

€8.77

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: industrail namų puošybai, acer as10d41 baterija, retro žibintų santa claus, christma, Gimtadienio Dovana, kalėdos house lantern, ic irs2092, kalėdų žibintai led, lempa, žibinto apdaila beig.

Kulka Taškų:

1、Išskirtinį ir Modelis:retro nešiojamų žibintų formos yra išgraviruotas prabangus modeliai, ir yra labai gera dekoracija šventės, gimtadienius ir vakarėlius.

2、Prabangus Interjeras: trimatis formos interjeras, ryškus vaizdas.Interjeras yra vandens ir maži blizgučiai, todėl apšvietimo efektas daugiau gražus.

3、Keičiamų Baterija: Built-in 3pcs LR44 baterijos energijos tiekimo, keičiamos.Yra jungiklis apačioje lempa, kuri yra paprasta naudoti.

4、Aukštos Kokybės Medžiaga: aukštos kokybės PVC apvalkalas yra patvarus, bus ne oksiduojasi ir rūdžių, modelis yra aiškus ir gražus, ir gali būti saugomi ilgą laiką.

5、Patogu Naudoti: Lengva naudoti ir lengva nešioti, jūs galite įdėti jį ant stalo arba pakabinti ant lango, Kalėdų eglutė, sienos ir kt.

Specifikacija:

Pavadinimas: Kalėdų Ornamentu Žibintų

Medžiaga: PVC + elektroniniai komponentai + vanduo + blizgančiais

Spalvos temperatūra: šilta balta

Maitinimo režimas: built-in 3 mygtukas baterijų

Dydis: apie 6.2*6.2*14cm/2.44*2.44*5.51 į

Svoris: apie 206g

Naudojimas: Kalėdų ornamentu, langų, vidaus apdailos, tema šalis

Pakavimo Sąrašas:

Lempos*1

Modelio Numeris kalėdų žibintų
Pakavimas Jokių Dovanų Dėžutė
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai