Hiawatha Sudadera Mujer Harajuku Juoda Balta Elementas Moterų Palaidinukė ilgomis Rankovėmis Rudenį Hoodies WY1602

€13.69

-39%

€22.81

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: moterų minkštas palaidinukė, pajama moterų palaidinukė, moterų palaidinukė 7, venca moterų palaidinukė, pečių moterų palaidinukė, asu moterų palaidinukė, šventųjų moterų palaidinukė, meno moterų palaidinukė, koren moterų palaidinukė, 1 moterų palaidinukė.

Pečių

(cm) Krūtinė

(cm) Ilgis

(cm) Nugaros Ilgis

(cm) Rankovės Ilgis(cm) neapmuitinama - - - - - S - - - - - M 46 102 71 - 64 L 48 106 73 - 65 XL 50 110 75 - 66 XXXL - - - - - 4XL - - - - -

"Dydis mearsured pagal save,

kartais, turi tam tikrų klaidų, bet visada per 3cm."

Dėmesio:

Prašome naudoti savo pilną vardą, kad, jei ne, pirkėjas yra atsakingas už visas kitas problemas.

Jei norite pakeisti adresą, dydžio ar spalvų, rašykite man, kol mes pristatymo.Jei mes jau išsiųsti jį, mes negalime priimti jūsų modifikacija.

Jei ne, palikite spalva ar dydis mums, mes išsiūsime jums atsitiktinai

Jei nesate patenkinti elementus, galite grąžinti ją atgal refune arba iškeisti.Tačiau, pirkėjas atsako už visus kitus laivybos mokesčius.

Siuntimo Informacija:

Prekės bus išsiųstos per 3 darbo dieną po apmokėjimo gauna (www.restapa.lt bus patikrinti savo kredito kortelę,ir jis bus apie 24 valandų ir atostogų metu, išskyrus atvejus),jei mes turime kokių nors problemų, apie produktą,mes palikti pranešimą jums laiku,pls maloniai prašome atsakyti mums laiko taip pat, siekiant išvengti mistkae atsitikti .

Mes kai laivybos būdais: Kinija paštu, oro paštu,EMS,DHL,Epacket,UPS ir "Fedex".

Garantija ir Garantijos :

Jei nesate patenkintas su elementą, kurį jūs gavote, prašome grąžinti per 7 dienas nuo pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Pirkėjas yra atsakingas už visus kitus laivybos mokesčius.Susisiekite su manimi, kol jūs ją grąžinti.

Grįžta Terminas:

Jei gavote neteisingą prekės, prekės turi būti grąžintas ir nepanaudotas būklės ir turi būti ir jos originalus langelyje ir pakuotės.

Mes neturime leisti grąžinamąsias išmokas arba mainų, nes proto.Prašome skaityti visą aprašymą, jeigu, kaip vadovas, prieš jums pasiūlymą.Nors, kiekvienas žingsnis buvo imtasi siekiant užtikrinti, kad mes laivą iš teisingo elemento, bus proga, kai gaunate prekes, kurie skiriasi nuo aprašymas.Tokiu atveju, mes prašome, kad jūs nedelsdami susisiekite su mumis, kad mes galime ištaisyti.Jūsų pasitenkinimas yra svarbus mums ir mes vertiname jūsų verslą.

Kitas Politikos Kryptis:

Mes ne responsile bet custom muito ar importo mokesčių.

Paliksime Teigiamų Atsiliepimų jums gavęs prekes.Taip pat prašome palikti TEIGIAMĄ ATSILIEPIMĄ apie mus.Susisiekite su mumis jei jums nėra satified daiktų.Ačiū už jūsų supratimą.

Modelio Numeris WY1602
Medžiaga Spandex
Svoris 0.45kg
Modelis WY1602
Dydis M/L/XL
Apykaklės O-Kaklo
Prekės Pavadinimas Hiawatha
Fitflage Norėdami išvengti dydžio klausimą, prašome patikrinti dydžių informuoti
Audinio Tipas Broadcloth
spalva juoda
kilmės vieta Kinija
Modelio Tipas Spausdinti
Elemento Tipas topai
sąlyga Visiškai Naujas su Žymės
Rankovės Stilius Reguliariai
Drabužių Ilgis ilgai
Viršūnės Tipas Tees
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Apdaila NĖRA
Pakuotė Opp krepšys
Lytis MOTERIS
Stilius BF/Harajuku

Panašūs produktai