Bringsmart JGB37-3650 Brushless DC Elektros Varikliu, Didelio Sukimo momento pavarų Dėžė Mažinimo 24V Mini Pavara Variklis Žaislai, Mechaninė Užuolaidėlė

€21.44

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: užuolaidų variklinių, variklis su pavara, brushless pavara variklis, 24v brushless variklis, Brushless, pavarų dėžė variklis, bringsmart nuolatinės srovės variklis, elektros variklis žaislas, 220v kintamosios srovės variklis, bringsmart variklis.

1. Gavėjo 1. Gavėjas Prašome naudoti Pilnas Pavadinimas: kaip gavėjas, arba krovinių negali pasiekti jums.Ypač rusijos Federacijos.Ačiū, kad suprasti.Visi produktai buvo patikrinti ir prieš teikiant, prašome pateikimo tvarka be rūpesčių. 2. Pristatymo Paprastai, mes išsiųsti savo užsakymą 2-8 dienas nuo apmokėjimo.pažadame grąžinti, arba vėl, jei nenorite gauti siuntinį, bet pls duoti taip pat kantriai laukia sklypo metu, pristatymo datos, sklypo vis dar pakeliui į jus.Bet problema pls tiesiog susisiekite su mumis pirmą kartą.Jei jums reikia Greičio Kontrolės ir Montavimo Laikiklis, skirtas variklis, pls palyginti su pavarų dėžės skersmuo ir pirkti iš žemiau pateiktos nuorodos: Raudoną laidą prijunkite teigiamo poliaus, Juodą laidą prijunkite su neigiamą polių.Uždrausti prisijungti į neteisingą kelią.Pls palikti pranešimą Įtampos ir Sumažinti normą, kuri norite, mes turime laivybos Atsitiktinai pagal numatytuosius nustatymus.Dėkojame už jūsų suprasti!Pajungimo būdas: Raudona linija: prijunkite maitinimo teigiamas, teigiamas ir neigiamas negali būti klaidinga, Juoda linija: prijunkite neigiamą energiją, teigiamų ir neigiamų negali klysti; Balta linija: teigiamos ir neigiamos kontrolės linijos, atsijungti, Variklių valdymo, Su juoda linija su neigiamu, Variklio komutacijos; Blue line: PWM greičio linija, tada 0 ~ 5V impulso pločio reguliatorius.

Geltona linija: FG signalo linija.

Apsaugoti Funkcija Visiškai Uždaras
Efektyvumas TY 1
Statybos Nuolatinis Magnetas
Nuolatinė Srovė(A) 500-600mA
Tipas Pavaros Variklis
Naudojimas "PASIDARYK pats" Dalis / Elektros Žaislas / Ventiliatorius /Durų Užraktas
Sukimo momentas 8-1040 r/min
Sertifikavimo ROHS
Modelio Numeris JGB37-3650
Išėjimo Galia 25W
Komutacijos Brushless
Prekės Pavadinimas BRINGSMART

Panašūs produktai