Naujas Stilius XOXO Grandinės Pavadinimas Apyrankė Vyrams, Moterims, dviejų spalvų Užsakymą Pavadinimas braclets aš Tave Myliu, Karoliai, Apyrankė Aukso Dovana

€22.20

-33%

€33.14

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 925 tailandas apyrankė, pradinis sidabro pakabukas, cherry bomb marškinėliai, bangl, braclet, apyrankė draugei gimtadienio proga, logotipą, tiesioginių auksinę apyrankę, braclet moteris, barcelet.

Dviejų spalvų pavadinimas Apyrankės Papuošalai Užsakymą Pavadinimas Apyrankes Aukso Žavesio Apyrankę Individualų Lentele Bangles Prekės ženklas: 100% Brand New Spalva: Aukso/Sidabro/Rose gold" Įpakavimas: Opp pakuotė Proga: Dovana, Šalis, Gimtadienis,Jubiliejus, Aplinkosaugos Standartas: Nickle Nemokamai, Švino Nemokamai, Kadmio Nemokamai

1, Jei turite kokių nors problemų su apie apsipirkimas, prašome kreiptis mokestis, susisiekite su mumis.Mes padėsime jums su mūsų kantrybę. 2, Kai gauname jūsų užsakymą, mes išsiųsti paketą atlikti kaip įmanoma greičiau 3, Jei jus tenkina iterm ir paslaugos,kai jūs gaunate pracel.Prašome palikite mums 5 Žvaigždučių Atsiliepimų.Mes taip pat vertiname, kad jūs canshow jūsų gražus vaizdas 4, kokių nors problemų, Prašome susisiekti su mumis prieš atvirą ginčą arba palikti mums neigiamų atsiliepimų.Mes stengiamės, kad slove problema. 5, Esame didelis juvelyrikos kompanija , jei jūs turite norimą stilių, mes galime costomize jums. 6, priimame Lašas laivybos, jei norite bendradarbiauti.Pls susisiekti su mumis, gauti daugiau Bendradarbiavimo detales. 7, Jūs galite susisiekti su mumis elektroniniu palikti pranešimą dėl www.restapa.lt, El. paštas, Wechat ir pan.

1, Klientai Brazilijoje, Peru ir kitose atokiose vietovėse, nes savo srityje yra palyginti vėlyva,taigi, laivybos laikas yra ilgesnis, todėl būkite kantrūs su savo paketą.Jei laivybos laikas, per sutartą pristatymo laikotarpį, prašome susisiekti su mumis jaustis laisvai.Mes padarysime viską, kad išspręsti jūsų problemą. 2, jei muitinės klirensas, įprastą, pirkėjas turėtų kreiptis į muitinės klirensas, ir sumokėti muitą.Mes suteiksime visą informaciją ir stengiamės bendradarbiauti su jumis.Jei jūsų šalies muitų tarifas yra per didelis, prašome susisiekti su mumis prieš pristatymą.

Dovana Draugė/Mama/Žmona
Elemento Tipas Asmeninį Užsakymą Pavadinimas Apyrankė
Medžiaga dviejų spalvų apyrankė
Individualų Tipą Pavadinimas
Lytis Unisex
Metalų Tipas cinko Lydinys
Bauda ar Mados Mados
Formos\modelis GEOMETRINIO
Kilmės KN(Kilmės)
Juostos dydis 30*5mm
Spalva Stiliaus Mados užsakymą pavadinimas apyrankė
Užsegimas Tipas Omarų letena-sąsagos
Proga Pora Šalis, Kelionės Atminimo Dovana
Dropshipping Taip,Sveiki Atvykę
Apyrankės Tipas Grandinės & Nuorodą Apyrankės

Panašūs produktai