EDIFIER G2000 žaidimų garsiakalbis 16W RMS išėjimo galia 2.75 colio visas blokas "Bluetooth" USB garso plokštę, AUX įėjimas

€65.37

-19%

€81.71

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: usb garso plokštę, isk, garso plokštė usb 41, 3d garso garsiakalbis, edifier r2000db garsiakalbiai, awei tws, edifier žaidimas, g2000 laisvų rankų įranga, garsiakalbis vienetas woofer, microlab telefono garsiakalbis, iconx.

Patarimai

Sveiki atvykę į EDIFER Oficiali parduotuvė .Mes specializuojasi premium garso sprendimai, kad vitrina technologijų inovacijų ir dizaino elegancija.Mes užtikrina nepriekaištingą garso patirtį pasitelkiant įvairius garso sistemos asmens pramogų ir profesinę kompetenciją.

Visi produktai, mes parduodame, yra 100% originali ir nauja, ir turėti 1 metų garantija (išskyrus žmogus padarė žalos), prašome būti tikri, pirkti.

Kaina apie mūsų produktus neapima tarifus.Skirtingos šalys turi skirtingus tarifų sistemos.Mes negalime pažadėti, kad visi sklypai yra atleisti nuo muitų.Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes stengiamės bendradarbiauti su jumis.

Jei jums reikia pakeisti gavėją informaciją (pavadinimas, adresas, telefono numeris, kt.) arba produkto spalva, prašome palikti žinutę užsakymo, kol mes laivas. (Ši paslauga prieinama ne per didelės akcijos, tokios kaip 328/11.11 ir pan.)

Ačiū už jūsų dėmesį.Prašome mėgautis savo pirkinių čia.

Prekės Pavadinimas Edifier
Garsiakalbio Tipas Kompiuterio Garsiakalbis
Kilmės KN(Kilmės)
Kabineto Medžiaga Plastikiniai
Medžiaga Plastikiniai
Įvesties Galia(W) 25-49 M
Funkcija NĖRA
Komunikacijos "Bluetooth"
Maitinimo Šaltinis AC
Modelio Numeris EDIFIER G2000
Ekranas No
Įmontuotas Mikrofonas No
Skaičius Garsiakalbis Talpyklos 2
Baterija No
Garso Crossover Visą Asortimentą
Sertifikavimo CE
Pažangi Asmeninis Asistentas NĖRA
Kanalai 2 (2.0)

Panašūs produktai