Movols 8CH AI CCTV Kameros Sistema 1080P Apsaugos Stebėjimo Kameros DVR Rinkinys Vandeniui Namo Lauko Vaizdo Stebėjimo Sistema

€149.79

-35%

€230.45

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: camara skaitmeninis fotoaparatas, apsauga, apsaugos kamera, , kamera secur, vaizdo kameros rinkiniu, kameros cctv kit saugumo sistema, 6 vaizdo kamerų sistema, 2 vaizdo kameros apsaugos sistemos komplektas, mi dvr, vaizdo kamera, dekoro namai.

Pristatymas patarimai Laivų, iš rusijos / čekijos Respublika / Ukraina / Jungtinė Arabų Emyratai vietos sandėlyje yra be muitų mokesčių.Čekijoje sandėlyje, apima daugelį ES šalių. 【8CH 1080P HD-TVI DVR/8pcs 1080P sąlygoms atsparios kameros】 -- Get aštrus ir traškus vaizdas tiek dieną, tiek naktį su fotoaparatu automatinis IR-cut filtras.Iki 65ft naktinio matymo.Aliuminio, atsparūs vandeniui korpuso, kameros, gali būti naudojamas patalpoje ir lauke 【Pritaikoma judesio aptikimo zoną ir Įspėjimai 】 -- pranešimą, kai yra netikėtus judesius.Smart pranešimus nuotrauka bus stumiama į išmanųjį telefoną per App.Jūs taip pat galite sukonfigūruoti Aptikimo zoną iš jūsų DVR sumažinti netikrų pavojaus signalų. 【Vaizdas iš bet kur bet kuriuo metu】 -- nemokamą programėlę Movolview leidžia jums peržiūrėti visus savo fotoaparatus į vieną vietą.Patikrinkite, ar į jūsų namus ar įmonę, kur jūs turite interneto ryšį.Nemokama programa "Live View & Atkūrimo Išmaniųjų Įrenginių su "WiFi" arba 2G/3G/4G bet Kur bet Kuriuo metu.

Veido Aptikimas

1 kanalo, turi veido aptikimo funkcija.Kai sistema aptinka veidą, jūs gausite įspėjimą, ir sistema automatiškai užregistruoti ir laikyti jame.

Perimetro Signalizacijos

Movols vaizdo stebėjimo sistema suteikia daugiau pažangių apsaugos priemones.Kanale 1,galite nustatyti įspėjimą linija.Kai objektas pertraukas, sistema automatiškai įrašyti ir siųsti jums pranešimą.Objekto Priežiūra

Movols vaizdo stebėjimo sistemos gali pasirūpinti savo vertybes.Per 1 kanalo, galite nustatyti apsaugos srityje už prekes, jums reikia.Kai jie persikėlė, gausite perspėjimą ir sistema automatiškai įrašyti ir išsaugoti.Išplėstinė H. 265 Vaizdo Suspaudimas

DVR Rinkiniai Priima išplėstinė H. 265 vaizdo suspaudimo,sumažina 50%, failo dydžio ir išlaikyti pačios kokybės, palyginti su H. 264 vienas.

1080P Full High Definition,Didesni-Plačiau Ryškesnis Vaizdas

Išplėstinė TVI technologijų sukurti didesnės raiškos vaizdą, kurį pagerinti replay daugiau subtiliai.

Puikus Naktinio Matymo Kamera

1080P vaizdo kamera yra labai gera vaizdo kokybė naktį.Su 12PCs SDM LED šviesos ir infraraudonųjų spindulių radiacija 24 valandų budrumo, geros garantijos, į užkertant kelią grėsmę saugumui.

Atsparus vandeniui Puikiai veikia Lauke, taip Pat Patalpose

MOVOLS stebėjimo kamera turi tvirtą aliuminio kėbulo ir korpusas,su .Taigi, galite drąsiai ją įdiegti lauko, kaip į savo garažas, kieme, ar kur nors kitur.Ji gali stovėti atšiaurių oro sąlygų, įskaitant lietaus, sniego, intensyvaus šaldymo ir šilumos.

Fotoaparatas naudoja metaliniu korpusu, palyginti su plastiko lukštais, vaizdo kamera: 1. Fotoaparatas yra sunkesnis.Kai susiduria stiprūs vėjai, kamera gali veiksmingai sumažinti sūpynės ir, kad vaizdas stabilesnis; 2. Metalas turi geresnę šilumos laidumas, kuris yra labiau palanki šilumos išsklaidymo į fotoaparato vidų; 3. Metalo turi geresnę anti-korozijos veiklos, kad fotoaparatas turi ilgesnę gyvenimo gamtinę aplinką.Nuotolinio Peržiūra,bet Kuriuo metu,iš bet Kur

Nesvarbu, kur esate, galite nuotoliniu būdu pasiekti saugumo kameros matyti tiesioginę transliaciją ir likti prisijungus.Nuotoliniu būdu-peržiūrėti kamerų per laisvas Movols App savo mobilųjį prietaisą, nemokamai Movols Klientą į jūsų kompiuterį, interneto naršyklės (IE, "Google Chrome", "Microsoft" Krašto, "Safari", "Firefox" ir kt.).

Hibridinis 5 in 1 TVI XVR

Movols Penta-brid full HD diktofonas integraded savaime prisitaikanti režimas prisijungti visų tipų fotoaparatai (Analoginis, HAINAUT, TVI, CVI ir IPC), pagal šios pažangios technologijos, jūs gausite Full HD " vaizdo įrašymo už bet kokią režimo kameras.

Judesio Aptikimo —Protingiausias Būdas Įspėjimai

Kai judėjimas yra aptikta stebėsenos srityje,momentiniai paštu bus išsiųstas į jūsų pašto dėžutę bei telefoną automatiškai.Gauti viską, informavo, net esate toli nuo namų.

· Jūs galite kurti specialius judesio aptikimo zonos, stebėti tam tikrų sričių, kaip jūs norite.

· Galite nustatyti judesio aptikimo jautrumą sumažinti neteisingus perspėjimus.

· Galite patikrinti peržiūros bet kuriuo metu galėtų nustatyti, kas nutiko, Plug And Play

Visos Sudedamosios dalys įtrauktos į KOMPLEKTĄ,vienas žingsnis ruošiasi naudoti.

Dabar mes turime sandėlį į Rusiją, iš ten mes galime pateikti mokesčių nemokamai ir greitai važtaraštį jums; užsakymų Kinija sandėlyje, galime atnaujinti jūsų siuntą į geresnę pusę.

Siuntos iš Kinijos gali ateiti su papildomų muito Mokesčius, Mokesčiai ir atokioje Vietovėje Mokesčiai, prašome norėdami sužinoti apie savo šalies įprastą politiką, Movols nėra atsakinga už šias išlaidas.

Susisiekite su mumis ir patvirtinti deklaruota vertė, siekiant išvengti nereikalingos didelės mokesčių.

Mes teikiame 1 metų garantija, DVR, ir Kameros.Kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, bendravimas yra daug veiksmingiau nei atidarymo ginčą.

Skaičius Fotoaparatas 8 Stebėjimo Kamerą
Modelio Numeris MO-KIT-1288G
Prekės Pavadinimas Movols apsaugos jūsų namuose
Horizontali Rezoliucija 1080p
suspaudimo H. 264
Sertifikavimo PSE
Kilmės KN(Kilmės)
Vaizdo Išvestis VGA / HDMI
Rezoliucija 2MP
VNT Kameros 8PCS 1080p vaizdo Kamera
Kabelio Ilgis 18m

Panašūs produktai