1080P 48V POE Mini PTZ IP Kamera Lauko SD Kortelę Ai Žmogaus Aptikimo Dome 2MP Kamera, IP Garso IR Baltas LED CCTV Saugumo Kameros

€20.05

-49%

€40.09

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: apsauga, apsaugos kamera, , kamera secur, camera ptz, dahua nvr, tptek ptz kamera, besder ip kameros, kamera ip poe, ptz, 4k 8mp ip, vaizdo kamera.

1080P Super mini Lauko Kamera

Žmogaus aptikimo / Dviejų krypčių garso / SD kortelės sandėliavimo / 48V PoE

Pagrindinės Savybės

● Smart Ai Humanoidų aptikimas: maišymo linija, plotas, dvipusio srauto aptikimo, žmogaus formos, elementas suaktyvina nėra signalo ; ● Parama "PASIDARYK pats" Įspėjimo Balso ir katilėlis / Vartotojo nauji garsiakalbiai su garsiai apimtis (4w didelės galios) ● Trijų Nakties režimų Nustatymas: lempos full infraraudonųjų spindulių naktinio matymo dvigubas šviesos perspėjimas ; ● Parama DC12V / 48V POE Laidinis Ryšys ( RJ45 Ethernet) ● Šis fotoaparatas palaiko 1.0-4.0 X Skaitmeninis Priartinimas.Paspauskite ir palaikykite ekraną su abiem rankomis Zoom in/out ir pamatyti daugiau detalių. ● Parama Dviem Įrašymo Režimai: debesys saugojimo, Max 128G SD kortelę Įrašyti, duomenų saugumas yra labiau stabilus ; ● Parama ONVIF protokolo diktofonas pridėti; CMS KOMPIUTERIO Programinė įranga, išsaugoti ir groti realiu laiku ; ● P2P Nuotolinės Prieigos/Multi-User: P2P technologija leidžia jums turėti galimybę peržiūrėti gyventi padėtį, jūsų namuose, kur esate, tik su P2P sąskaitos programėlę, per savo Išmanųjį telefoną ar tabletę. ● PTZ: pasisuka 270° Horizontaliai ir 100° Vertikaliai ; ● H. 265X naujos saugyklos projektavimo, TF kortelę saugojimas yra mažesnis, stabilesnis ir labiau patvarus ; ● Xmeye savarankiškai sukūrė RTS Debesies architektūra, kuri yra greitesnis ir peržiūros yra labiau stabili ; ● Specialią Technologiją: Išskirtinis patentuotas sferiniai terminio apdorojimo, vidutiniškai 30 laipsnių, leiskite ekrano poveikio šilumos sausas ir išnyksta.

Nuolatinės SROVĖS 12V ir 48V PoE dvejopo naudojimo

Kamera turi įmontuotą PoE modulis, ir jūs galite tiesiogiai prijunkite jį prie PoE switch.Taip pat galite naudoti jį kaip DC12V versija, tiesiog prijunkite jį su DC12V 1-2A power adapter. (Šis punktas neapima 12V maitinimo adapteris, jei reikia, galite įsigyti ją atskirai) Prašome patikrinti ryšį paveiksle.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis.

Pakuotės Turinys

1* POE IP Camera 1* Naudotojo Vadovas 1* Varžtai Šiltas Patarimai: SD kortelė neprivaloma

Elektros energijos Tiekimas nėra įskaičiuoti!!!

Ai Humanoidų Nustatymo

"Smart" Ai Aptikimo funkcija, paramos maišymo linija, plotas, dvipusio srauto aptikimo, žmogaus formos, lengvai nustatymo App

P2P Remote Control By iCsee APP

Ačiū patogioje P2P technologija, dabar jūs galite peržiūrėti gyvai filmuotą medžiagą, jei norite, tiesiog prisijunkite P2P sąskaitos programėlę, per savo Išmanųjį telefoną arba planšetinį kompiuterį ir pradėti stebėti savo namus ne kartą

Smart Trijų Nakties Režimai

Built-in 4Pcs Baltas LED ir 4Pcs IR šviesos DIODAS.Stebėti judančius objektus, automatiškai apšviesti.Tai įspūdingas mažai ginklas kovoje su nusikalstamumu.Fotoaparatas gali rodyti spalvinga vizija naktį, taip pat yra trijų nakties režimus galite pasirinkti.

Dvipusis Garso

Įmontuotas mikrofonas ir garsiakalbis / Vartotojo nauji garsiakalbiai su garsiai apimtis.Jums gali kalbėti kiekvienas, artėja kamera ( Perspėti žmogų palikti savo namus )

Signalizacijos Balso "PASIDARYK pats"

Paramos numatytasis varpas arba "PASIDARYK pats" 3 sekundžių užsakymą katilėlis su savo balsu Kai jūs einate be pareikšti savo telefono ir kas nors šalia jūsų namas, PASIDARYK pats, signalizacijos balso galėtų tegul vyrai galvoja, žiūrėdamas jam Dabar

PTZ Kontrolė pagal PROGRAMĄ

Kamera galvos yra sukiojamomis su 270°keptuvę ir 100°pokrypio.Jūs galite kontroliuoti tai per app ir gauti platus vaizdas į kiekvieną colių visą savo namą.

4.0 X Skaitmeninis Priartinimas

Šis fotoaparatas palaiko 1.0-4.0 X Skaitmeninis Priartinimas Paspauskite ir palaikykite ekraną su abiem rankomis Zoom in/out ir pamatyti daugiau detalių.

Parama SD Kortelės Lizdas & Nuotolinių išteklių Saugyklos

Fotoaparatas palaiko iki 128 gb TF kortelių vietos atsarginės kopijos ir taip pat suteikia debesų saugyklos paslauga(Reikia mokėti papildomą mokestį)

Onvif Protokolas

Paramos onvif protokolą, galima prijungti prie trečiosios šalies NVR centralizuotas valdymas, kamera, mūsų NVR yra geriausias pasirinkimas.

IP66 atsparus Vandeniui & Dulkėms

Apvalkalas yra pagamintas iš aukštos kokybės plastiko , kuris yra atsparus vandeniui, sun-proof ir dulkėms.Jis tinka bet kokioje aplinkoje.

SD & FHD Vaizdo Srautas Neprivaloma

Įrengta 1080P HD objektyvas ir ji palaiko SD režimas / FHD Režimu, Pasirinkite FHD Režimas, ir nuotraukos yra aiškios ir arčiau realaus vaizdo.

Prekės Informacija

Sienos Laikiklis Pusės
Naktinio matymo režimas Spalvų Režimas / Infraraudonųjų Spindulių Režimas
Stilius Dome Kameros
Šviesos diodai 8pcs Matricos Led, IR 30M
Saugojimas NĖRA
Nuotolinių Išteklių Saugyklos Paramos / Reikia papildomų Išlaidų
Palaikomų Mobiliųjų Sistemų ios
TF Kortelė NĖRA
Ai Žmogaus Aptikimo Parama
Žiūrėjimo Kampas 85°
P2P Nuotolinė Prieiga Parama
Tinklo Sąsaja RJ-45 10/100Mb Ethernet Lizdas
Jutiklis Prekės SmartSens
Maitinimo Šaltinis Nėra Įtrauktos !!!
Palaikomos Operacinės Sistemos "Windows" 10
Energijos Sąnaudos(W) < 9 W
Maitinimo Šaltinis(V) 48V POE / DC 12V
SD Kortelės Palaikymas Max 128 GB TF kortelę ( neįtraukta )
App ICsee ar Xmeye IOS/Android
Specialios Funkcijos Vandeniui / Oro Sąlygoms
Aukštos Raiškos 2.0 Megapikselių
Galia DC12V/48V PoE dvigubos paskirties
Minimalus Apšvietimas(Lux) 0.01
Vaizdo Suspaudimo Formatas H. 265
Tipas IP Kameros
Prekės ženklas BESDER
Matmenys (L x W x D)(mm) Kaip fotoparoda
Megapikselių 2MP
Įrengimas Pusės
IR Atstumas(m) max 30m
Ryšiai IP/Tinklo Laidiniu
Darbinė Temperatūra NUO -20 C IKI +60 C
Du Būdai, GARSO Parama
Technologijos Centrinis
Lauko Darbams Vandeniui IP66
Signalizacijos Veiksmų Vietos Signalizacijos
Modelio Numeris BES-A2P
Medžiaga ABS Plastiko
Prekės Pavadinimas BESDER
onvif Parama
Objektyvo (mm) 3,6 mm
Jutiklis CMOS

Panašūs produktai