2020 Karšto Premium Canvas Dirželis Amazfit "T-Rex" Pakeitimo Apyrankė Sporto Juosta, Diržu, Amazfit "T-Rex" Smartwatch Priedai

€6.15

-23%

€7.99

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: canva pro, lh719 smartwatch, amazfit os, amazfit rex, amazfir gtr, amazefit t rex dirželis, amazfit vtr blizgučiai, smartwatch amazifit t rex, amazfit pvp dirželis, t rex " xiaomi.

Savybės:

Žiūrėti juosta yra specialiai sukurta Amazfit T-Rex Edition.

Lengvai ir tiesiogiai, montavimas ir vieną mygtuką pašalinti.

Pagamintas iš aukštos kokybės drobės, laikrodžių juosta yra minkštas ir patogus.

Dydis gali būti koreguojama, atsižvelgiant į aplinkybę, atskirų riešo.Vienas dydis tinka visiems.

Medžiaga: premium canvas

Pakavimo Sąrašas:

1 x Pakeitimo Apyrankė (Ne Tracker)

1 x Atsuktuvas

2 x Remti Ausis

Pastaba:

Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo, nuotraukoje negali parodyti tikrąjį spalva elementą.Ačiū už jūsų supratimą.

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

Suderinamumas Kita
Taikymo Amžiaus Grupėje Suaugusiųjų
Prekės Pavadinimas viugreum
Kalbos lietuvių
Tipas Atvejais
Funkcija Pranešimo Priminimas

Panašūs produktai