Taktinis Šuo Sunkiųjų Apykaklė Su Valdymo Rankena Pet Reguliuojamas Karinio Mokymo Pėsčiomis Antkaklio Didelių Šunų Antkaklis Naminių Reikmenys

€6.25

-30%

€9.05

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: šuo har, gėjų vyrų apatiniai vyrams, hlbb šunų antkaklis, neko šunų antkaklis, apykaklės šuo nailonas, apykaklės šuo metalo, apykaklės šuo rankena, mobiliųjų barška žaislas lova, tuščias ornamentu, wow šunų antkaklis.

Taktinis Šuo Sunkiųjų Apykaklė Su Valdymo Rankena Pet Reguliuojamas Karinio Mokymo Pėsčiomis Apykaklės

Produkto Aprašymas: Elementas, Tipas:Taktinis Šuo Apykaklės Medžiaga:Sintetinis Pluoštas Spalva:Mėlyna,Žalia,Geltona Savybė:Tvirtos Kaklo Dydis(M):13.6"-16.5" Kaklo Dydis(L):17"-20.5" Kaklo Dydis(XL):20"-24" Funkcijos: 1. Pagamintas iš ekologiškų medžiagų, jis yra odos draugiškas, kad augintiniui jaustis patogiai, kai jį dėvėti. 2. Su sustiprinta konstrukcija, jis yra patvarus ir dėvėti, atsparus, turintys ilgą tarnavimo laiką. 3. Rodoma su patogia paminkštinta rankena, greitai kontrolės metu šuo vaikščioti ir mokymo. 4. Ji reguliuojama ir suprojektuoti su saugos diržų sagtį, kuri yra lengva užsidėti ir nusiimti. 5. Yra 3 dydžių pasirinkimas.Paketą Sudaro: 1 x šunų antkaklis Pastabos: 1. Prašome leisti 1-3 cm skirtumas dėl vadovo matavimo ir 3-5 g skirtumo tarp įvairių spalvų. 2. Dėl ekrano skirtumas, spalva gali šiek tiek skirtis nuo to, ką jūs tikėtis, prašome leisti. 3. 1.00 cm=0.39"

Elemento Tipas Taktinis Šunų Antkaklis
spalva Mėlyna,Žalia,Geltona
Funkcija Patvarus
Tipas Šunys
Apykaklės Tipas Pagrindinio Apvadai
Kaklo Dydis(L) 17"-20.5"
Kaklo Dydis(M) 13.6"-16.5"
modelis Kietas
Medžiaga sintetiniai pluoštai
Sezonas Visi sezonai
Kaklo Dydis(XL) 20"-24"

Panašūs produktai