Elektrinis Ventiliatorius, Priverstinis Nešiojamas Šildytuvas mažoje Erdvėje Šildytuvas Namų Patalpų biurų ir mažoje Erdvėje

€7.65

-36%

€11.96

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ventiliatorius, šilumos, galia vandens šildytuvas, 2000w šildytuvo, šildytuvas portabl, Ventiliatorius, šildytuvas, skydelis elektrinis sieninis šildytuvas, baseinas šildytuvas saulės energija varomas, patio šildytuvas, jaukus kojų.

Aprašymas:

✔ Universalus Mišinys, Ventiliatorius ir Šildytuvas - Aktyviau šildymo jūsų miegamojo, biuro ar bet kuris kitas mažas kambarys su šiuo patogus nešiojamas šildytuvas iš Komforto Zonos.Tai funkcijos ventiliatorius-priverstinis dizainas padėti išsklaidyti šilumą tolygiai per visą savo erdvę.

✔ Kompaktiškas Dizainas - ventiliatorius-tik parametras leidžia vieneto dvigubai kaip aušinimo ventiliatorius per šiltesnio mėnesius, todėl jūs galite gauti daug naudoti iš šio nešiojamų šildytuvo ventiliatoriaus ištisus metus.Šis elektrinis nešiojamas šildytuvas yra kompaktiškas ir lengvas dizainas, todėl lengva perkelti iš kambario į kambarį visą dieną.

✔ Lengva Nešiotis ir Transporto - rankena leidžia lengvai nešti, ir karščiui atsparus korpusas saugo išorinis kietas, siekiant padėti užkirsti kelią sudegino pirštus, kai jūs pernešti jį į kitą erdvę.

✔ Patogu Valdyti - projektavimas yra du dideli mygtukai priekyje, kurie leidžia tiksliai reguliuoti termostatas ir pereiti tarp didelės ir mažos šilumos parametrai.Tai padeda užtikrinti, kad galite gauti tik teisę šilumos gamybos savo vietos.

✔ Papildomi Saugos Funkcijos - patarimas-per nukirpimas jungiklis automatiškai įjungia nešiojamas elektrinis ventiliatorius šildytuvas išjungtas, jei ji yra gąsdinami, siekiant padėti užkirsti kelią gaisrų.Dizainas taip pat yra įmontuotas jutiklis, kad išsijungia, šildytuvas išjungtas, kai jis pasiekia nesaugių temperatūra padėti išvengti žalos įrenginį nuo perkaitimo.

Specifikacija:

Korpuso Medžiaga: atspari Ugniai PP

Dydis: 22x14x26cm/8.7x5.5x10.24 colių

Laido ilgis: 4 ft

Vardinė įtampa: 220V

Nominali galia: 50HZ

Galia 1000W/2000W

Komplektą Sudaro:

1 Gabalas Elektrinio Šildytuvo Ventiliatorius

Naudoti miegamasis
Įrengimas Nešiojamieji
Šildomas Plotas ≥20㎡
Galia 1200-2000W
Šildytuvo Tipas Ventiliatorius Šildytuvas
Sertifikavimo CE
Prekės Pavadinimas Kesoto
Kaitinimo Elementas Kaitinimo Viela
Numeris Greičio Nustatymai Trečia Pavara
Prašymas 21-30㎡
Funkcija Reguliuojamas Termostatas
Kilmės KN(Kilmės)
Įtampa (V) 220V

Panašūs produktai