NTONPOWER Plokščias Kištukas Galia Juostos tvirtinimo prie Sienos Įkrovimo Stotį su 10ft ilgintuvas Namų Bendrabučio Kambario, Biuro ir Spintelė

€17.97

-29%

€25.67

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Spintelė, sienos male plug, kelis lizdo, miegamasis furnitur, FPV Žemės Stotis, kelis kištukinis, univercial galia juostelės, ilgintuvas japonija, "apple" žiūrėti įrankis, galia smart juostelės.

1.Jūs galite lengvai nuslysti šis kompaktiškas galios juostiniai į jūsų nešiojamojo kompiuterio krepšys ar nešiotis.Nepaisant kompaktiško dydžio, tai yra 3 lizdai ir 2 USB jungtys galima jūsų visi prietaisai įkrauti tuo pat metu. 2.LED indikatorius,švelnus ir ne apakinti.Jums nebus pažadinti šviesos naktį.Integruotas Vario dizaino ir Vaikų Saugumas Vartai suteikti daugiau apsaugos. 3.Built-in smart įkrovimo IC, gali teikti iki 5V2.4A idealus dabartinės vieno uosto; iš viso 5V2.4A 12W. 4. Toli nuo gaisro pavojaus, su 750°C atspari ugniai PC+ABS medžiagos.Integruotas Vario dizaino ir Vaikų Saugumas Vartai suteikti daugiau apsaugos. 5.Garantija: NTONPOWER power strip siūlo 18 mėnesių garantija nuo jūsų užsakymą.Taigi, kai jums reikia padėti, prašome nedvejodami hessitate susisiekite su mumis.

Ilgai Prijungti & Atjungti

Kurti aukštos kokybės, gryno vario lakšto,gali būti paprastai dedamas už 10 000 kartų nebus laisvi ir gali užtikrinti aukštos laidumas.Jis yra saugus naudoti ir patvarus.Multi-Apsauga Pilną apsaugą jūsų prietaisus iš elektros trumpasis jungimas, daugiau šilumos, daugiau nei įkrovimo, per srovės ir per įtampos.Naudoti didelio efektyvumo laidus vario projektavimas, kurie padidina greitį šilumos išsklaidymo.

ERDVĖS TAUPYMO

Tvirtinimo prie sienos galia juostelės turi skyles ant nugaros ir klijuojamas lipdukas pagalvėlės sieniniai funkcijos,todėl jūs galite montuoti jį ant sienos,spintelė ar stalas,ne daugiau veikia purvinas, susivėlęs laidai žemyn prie grindų lizdo.Ir tai yra puikus dydis, kad tilptų teisę į delną be apsaugos nuo viršįtampių,kuris neužims daug vietos krepšyje ar sveria you down.Kompaktiškas dydis norite sutaupyti vietos namuose ar Biure, taip pat idealiai tinka kruiziniais laivais,viešbučių, kur yra mažai nepasiekiamas vietas.

45 Laipsnių Kampas Plokščias Kištukas

Specialus plokščias kištukas konstrukcijos yra puikus sprendimas ankštose erdvėse, pavyzdžiui, už baldus, spintas, nightstands ar bet ką, kas yra arti sienos neleidžia jums naudoti standartinį lizdą.45 laipsnių kampu kištukas išlaikyti kitų vietų nemokamai, yra galutinė erdvė-energijos taupymas juostelės jūsų namų, viešbučio, bendrabučio kambaryje, ar kelionės.Sukuria Erdvę, Kiti Plug Pasidalinti Lizdo Idealiai tinka Ankštose Erdvėse, Pavyzdžiui, Už Baldų.Stiprus vario viela,saugumui užtikrinti elektros energijos.

Suteikti jums su saugiau elektros energijos.

Kelių Apsaugos Sistema: 1.Apsauga nuo perkrovos: Kai vardinė įtampa yra didesnė, visa įranga bus automatiškai išjungtas, siekiant apsaugoti jūsų įranga visais aspektais. 2.Ugnies-atsparumas PC korpuso daro ji atspari ugniai iki 1382 F. High-end kietieji kondensatoriai užtikrinti visišką apsaugą nuo elektros trumpasis jungimas, daugiau šilumos, daugiau nei įkrovimo, per srovės ir per įtampos pavojų.Sertifikuota pagal FCC & RoHS & DOE VI,Tai yra 100% saugu jį naudoti.

USB Protingas Įkrovimas

Built-in smart įkrovimo IC, gali teikti iki 5V2.4A idealus dabartinės vieno uosto; iš viso 5V3A 15W.

Dviejų Skirtingų Montavimo Būdus

Ji turi 2 montavimo keyholes ant nugaros ir apimti net 2 varžtus ir 2 vnt Lipnios Juostelės pakuotėje.Dabar galite saugiai pritvirtinkite jį į įvairių programų, įskaitant workbenches,wallmounts, pagal skaitiklius ir daugiau, taupymo darbalaukio erdvę jums.

10 pėdų Ilgio ilgintuvas

10 pėdų ilgio ilgintuvas ir profilis plokščias kištukas numatyti patogus maitinimo patekti ten, kur jums reikia.

Medžiaga ABS+PC,anti-ugnies ir aukštos temperatūros atsparus
Wifi No
Ilginamojo Laido Ilgis 3m
Prašymas Gyvenamųjų Namų / Bendrosios Paskirties
Tipas Išplėtimo Lizdo
USB Bendra Galia 12W(5V 2.4)
USB Prievadų Skaičius 2
Surge Protector No
Parama Greitai Įkrauti No
Sertifikavimo ROHS
Sertifikatas FCC/ RoHS/ DoE VI
Modelio Numeris OSP-3A2U-JAV-WH-3M
Matmenys 6.8*6.8*2.3 cm
Įžeminimas Standartinis Įžeminimas
Kilmės KN(Kilmės)
Nominali galia 1250W(125V 10A)
Prekės Pavadinimas NTONPOWER
Pagrindinis Jungiklis No
Sinchroninis Ištaisyti Technologija Taip
Vardinė Įtampa 100-240V
Kištuko Tipas JAV Plug
Apsauga Nuo Perkrovos Taip
Vardinė Srovė 10A
Angų Skaičius 3
Sub-Jungiklis No
Vieną USB maksimali Galia 5V 2.4

Panašūs produktai