Drabužių Nustatyti Priedai Už 1/6 BJD Doll Šukuosena Gyvulių Suknelė Kelnės Komplektus 30CM Lėlės Mergaitės "PASIDARYK pats" Žaislai, Aksesuarai

€11.43

-40%

€19.06

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 14 bjd doll, vyrai bjd drabužiai, bjd doll, blythe smulkus suknelė, nemokamas pristatymas objektų doleris, fr lėlės, 30 cm lėlės suknelė, bjd nuotrauka, shirt mens 16, j. lėlės.

Lėlės Suknelė 30cm BJD Doll

Atkreipkite dėmesį, kad šis elementai yra drabužiai tik !!!!! LĖLĖS NĖRA ĮSKAIČIUOTI!!!PAKUOTĖ:

1 RINKINYS LĖLĖS SUKNELĖ (tik drabužių, BET NĖRA ĮTRAUKTOS LĖLĖS KŪNO, plaukų ir batai neįtraukti taip pat)

1.Pristatymas

Laivybos laikas yra apie 15-60 darbo dienų Kinija Post & www.restapa.lt Standarto .Kaip kurjeris,oro ir vietos papročius,gal kartais jums bus atidėtas.Jūsų supratimas bus labai dėkingi.

2.Mokėjimo

Mes priimame mokėjimus per Alipay arba Paypal čia.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

3.Atsiliepimai

Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus.Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi.mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums, jei esate nepatenkinti mūsų produktai andservices.Prašome pateikti mums Penkių žvaigždučių,Tai yra labai gyvybiškai svarbią reikšmę mums.Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.Dėkojame už jūsų supratimą.

4.Kiti Politikos

Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.Mes palikti TEIGIAMĄ ATSILIEPIMĄ gavęs mokėjimą.Prašome susisiekti su mumis iš karto, jei esate nepatenkinti su elementą po jį gauti.Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną.Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome piktintis savo el. pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

Medžiaga Medžiaga
Tipas Priedai
Lytis Merginos
Įspėjimas NĖRA
Mfg Serijos Numeris Mados
Matmenys 30cm
Dydis Tinka 30cm 1/6 BJD Doll
Prekės Pavadinimas ucanaan
BJD/SD Požymis Kostiumas
Kilmės Kinijos, 100% Rankų Darbo
Elemento Tipas Lėlės Priedai
Pristatymo Svoris Apie 0,2 kg
Forma 1/6

Panašūs produktai