SUNLU PETG gijų 1.75 mm 3d spausdintuvas 1kg naujų KARŠTO PARDAVIMO sublimacijos su 0.02 tolerancijos teenages ištirti vaizduotę филомент

€8.65

-27%

€11.85

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Karšto Pardavimo, delta rinkinys, kaitinimo petg, esun kaitinamosios, 3d vakuuminio, sublimacijos paspauskite 3d, kaitinimo pla, custom sublimacijos straipsniai, juodas puodelis sublimacijos, petg.

Pranešimo Prieš užsakymą:

1.Naujos pakuotės buvo pakeistas kraft popieriaus langelį, kaip parodyta paveikslėlyje, taip(be jokių SUNLU logotipą),prašome manau, kad per prieš pateikdami užsakymą, jei jūs nieko prieš, kad.

2.SUNLU yra tiekėjo GeeeTech,Nes klaida mūsų pakavimo skyriuje jie tiesiogiai apėmė unavailableGeeeTech labelwith tuščią etiketes nauja siunta atvyksta.Prašome don ' t worry about kokybę, bus deffereny,gaminame gijų, o pats medžiagas ir technologijas, išskyrus atvejus, pakavimo.

SUNLU PETG 3D Spausdintuvo Kaitinimo 1.75 mm Dooling Dovana Medžiagos Karšto Pardavimo Juoda Spalva PETG 3D Kaitinimo Reikmenys 1KG/2.2 KG

PETG Kaitinimo Funkcijos

PETG gijų, geras kietumas, didelis kietumas, smūginis tąsumas yra 30 kartų daugiau nei PLA ir pailgėjimas plyštant ne mažiau kaip 50 metu, LIA.

Suderinami spausdintuvai turi turėti šildymo prietaiso, gali spausdinti modeliai turi griežtas reikalavimas kietumas ir stiprumas, pvz.: pedantas, taip pat gali spausdinti stipriai šildomas-atspari ir skaidri modelius, kaip antai: lampshde.

100% ne burbulas 3d spausdintuvas medžiagos.

Produkto Aprašymas

Skersmuo: 1.75 mm/3.0 mm

Tolerancija: +/-0.02 mm

Spausdinimo greitis: 50-100mm/s

Spalva: Juoda, balta, skaidri

Rekomenduojame spausdinti Temperatūra: 230-250℃

Platforma temperatūra: 80-120℃

Grynasis svoris: 1kg su ritės

Bruto svoris: 1.3 kg

Ilgis:1.75 mm(1kg)=395m

Spausdinimo Darbai

Mūsų Sertifikato DUK:

Yra SUNLU gamyklos ar prekybos kompanija?

* SUNLU yra tiesioginis gamyklos su ISO9001, SGS, TUV pasirodė.

Pristatymo Laikas

* Oversea sandėlyje, apie 3-15days; * Kinija siunta, apie 18-35days, Jei jūs perkate iki 10 rulonų, mes atsiųsime jums greitas pristatymas.

PRISTATYMAS

* Galite patikrinti bet kokį sekimo numerį per šią svetainę: https://www.17track.net/zh-cn arba tiesiog palikite mums žinutę,tada mes patikrinti sekimo numerį jums. * We will ship užsakymą per 1-4 reikalas dienų,ir pateikti sekimo numerį kuo greičiau.

SUSISIEKITE SU MUMIS

* Jei jums nereikia gauti prekes per numatomą laiką,ar kyla kokių nors problemų dėl prekės,prašome nedvejodami kreipkitės į mus,mes kompensuosime jums arba siųsti jums prekes agian nemokamai. * Mes turime fabrikas,kuris reiškia, kad mes ir toliau teiks lengvatinius kainos ir aukštos kokybės produktus,ir mes suteiksime išankstinio pardavimo ir aptarnavimo po pardavimo, todėl nereikia nerimauti, bet po pardavimo, problemų.

Spausdinimo Greitis 30-50mm/s
Garantija vienerių metų
Modelio Numeris petg
Privalumai 100% ne burbulas
Dydis 320 meters
PETG Gijos Skersmuo 1.75 mm
Kilmės KN(Kilmės)
laivybos laikas 2-6 Dienų pristatymas nuo oversea sandėlyje
Pakuotė lauke dulkių kaitinamosios
Tolerancija +-0.02 MM
Spausdinti Temp 230-250 laipsnių C
Forma Kietas
vielos 3d spausdintuvas petg
Prekės Pavadinimas SUNLU
Medžiaga Kita

Panašūs produktai