Sodo Pelėda Masalui Paukščių Scarer Pelėda Kaliausė Lauko Vejos Ornamentu Modeliavimas Pelėda Dekoratyviniai Sodo Puošmena Kaliausė

€3.15

-49%

€6.28

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: gyvūnų ragų ornamentu, varna masalui, metų pelėda apdaila, dekoro pelėda, paukščių atstumti, dekoro flamingo, sportster xl883, patalpų augalų lentynos, paukščių lesyklėlę, pelėda kaliausė.

Sodas, kiemas, paukščių atbaidymo erelis modeliavimas pelėda ornamentu sodo puošmena

Kulka Taškų:

1、Praktinių Masalui: paukščių reguliavimo diapazonas pelėda kaliausė yra 1.5 iki 9,8 pėdų, kuri gali pašalinti kenkėjų.Jos tikroviška kūno ir judesio aktyvuota akių-mirksi ir skamba veiksmingai padėti išvyti balandžiai,žąsų, voveres, peles ir kt.

2、Realūs ir Dideli: pelėda masalui funkcijos vertus-dažų poveikio.Dydis masalui yra apie 10.5 cm aukštis x 5.5 cm plotis.Jis yra pagamintas iš aukštos kokybės plastiko ir dažytos rankomis.

3、Judesio Aktyvuota Ornamentas: Tai pelėda masalui turi jautria judesio detektorius, ir kai paukščiams ar kitiems kenkėjams patekti į erdvę, pelėda masalui mirksės akimis ir padaryti siaubingi garsai. (Garsas gali būti išjungtas).

4、Visiems metų laikams: Tai pelėda masalui galima naudoti ištisus metus, ir tai yra puikus visais metų laikais.

5、Panika Paukščiai Toli: O jūs mėgautis terasoje, tegul mūsų pelėda masalui atstumia paukščiai, ir kenkėjai.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Sodo Paukštis Pelėda Masalui

Medžiaga: PE

Dydis: apie 13*14*27cm/5.12*5.51*10.63 į

Svoris: apie 160g

Pakavimo metodas: vieno PE maišas

Pakavimo Sąrašas:

1 x Pelėda Masalui

Pastabos:

Dėl skirtingo apšvietimo ir fotografavimo kampu, kai kurios spalvos skirtumas gali būti užfiksuojamas.Dėkojame už jūsų supratimą.

Dėl vadovo matavimo, tam tikrą dydį, leidžiamas nuokrypis gali būti užfiksuojamas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Prekės Pavadinimas LeKing
Materia PE
Modelio Numeris sodo ornamentu
Medžiaga PE
Pavadinimas owl modeliavimas ornamentu
Dydis about 13*14*27cm/5.12*5.51*10.63in
Temos Gyvūnų
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai