2020 m. Namų ūkių Mini Hifu Professsional Veido Atjauninimo Anti-senėjimo Raukšlių Nešiojamų Orientuota Radijo Dažnių Grožio Priemonė

€216.57

-50%

€441.97

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: hifu aukštos mašina, hifu ultragarsu, hifu, nešiojamų sonic dantų šepetėlį, sephora mini veido, ipl, veido hifu, hifu lifto mašina, grožio priemonės ultragarso, oem ultragarso.

Mes ne tik pardavėjų, mes esame gamintojas savo sveikata ir grožis, stengsimės produkto geresnės kokybės straipsnių.Mes bandymo elementus, vėl ir pakuotės ji labai gerai prieš siunčiant jį į savo klientus.Kai jums priimti mūsų produktus, prašome patikrinti juos pirmą kartą.Jei yra kokių nors problemų su produktų, prašome susisiekti su mumis tuo metu, mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas.Skelbimas : Gerbiami,Maloniai pranešimo ,prieš naudodami mašiną ,ją reikia visiškai vandens aparatas ,Tuo pačiu metu ,kai u naudoti mašiną ,Reikia įdėti gelio ant mašina vadovas ,taip pat ant veido .Ačiū.

Pareigos:

1.Veido kėlimo,pašalinti raukšles:Suaktyvinti kolageno,padidinti odos drėgmę,todėl norėdami pašalinti raukšles ir smulkias linijas. 2.Odos sugriežtinimas,formos, V-veido:Dvigubas poveikis RUSIJOS ir Hifu,sutraukti poras ir stangrina odą,formuoti savo Prieš veidą. 3.Liting kaklo,anti-senėjimo:Masažas ir pakelti savo kaklo paprastai gali padėti pašalinti kaklo raukšles ir dvigubo smakro. 4.Pagerinti akių odos būklė:Naudoti mažos galios lygis rūpintis savo akimis aplink.Ji gali pašalinti smulkias raukšleles bei tamsius ratilus.Su Prekės maginetic įkroviklis, telefonas ,Ir dovana yra nemokama ,spalvą, mes laivą pagal akcijų . Dėl skirtingų gamybos partijų, objektyvas spalva, plaukų šalinimas, gal skiriasi.

Modelio Numeris Ultragarso Mini Hifu
Prekės Pavadinimas Lescolton
Prekių Kokybės Sertifikavimo ce
Maitinimo Šaltinis elektrinis
Tipas helloskin

Panašūs produktai