Naujos Atminties Putų Pagalvės Home Office Pietų Pertrauka Atminties Pagalvė Ortopedinė Kojų Pagalvę Lovos Pagalvėlė Paramos Skausmo Pagalvė

€8.00

-30%

€11.43

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: siuvinėjimo pagalvė, kelio pagalvė, Pagalvėlė, kojų pagalvę, putų atminties pagalvė, parama stalo kojos, cervic pagalvė, ortopedinė pagalvė, pagalvėlė pagalvėlė, mielas kaklo pagalvė.

Pakuotė:

1 x Kojų Pagalvę

Specifikacija:

100% Brand New ir Aukštos Kokybės!

Medžiaga: Atminties putos

Spalvos: Mėlyna, Tamsiai Mėlyna, Juoda, Pilka

Dydis: Kaip parodyta paveikslėlyje

Produkto Pardavimo taškų:

1. Jūsų viršų kojos nukrenta priešais jus spaudimo ant nugaros, jūsų klubo sąnarių twist & savo kelio, touch, sukelia skausmą.Pagalvė yra geriausias kojos pagalvė pagalvėlės tiems, kurie ieško pagalbos pagalvėlės patogiai palaiko kojas & kelių teikti tinkamą miego derinimas & padėties nustatymo pašalinti tuos skausmingo spaudimo taškus.

2.TIK KOJŲ PAGALVĘ, KAD PALAIKO ABI KOJAS & KELIUS kojų pagalvę buvo išrastas, siekiant padėti sumažinti įtampą, kuri atsiranda iš blogų miego poza, kuri sukelia diskomfortą.Metų mes supratome, kad pagalvėle ir remti ABIEJŲ kojų & keliai yra svarbu išlaikyti tinkamą derinimą, siekiant padėti sumažinti skausmą.

3.MIEGOTI PATOGIAI BET kokioje PADĖTYJE & LAISVAI JUDĖTI PER NAKTĮ, Skirtingai nei tradicija kelio pagalvės, funkcijų tiesa, ergonomiškas dizainas su jos švelnios & pusmėnulio formos, kad tilptų vyrų ir moterų patogiai.Nereikalaujant pavojingas, apyvartą apriboti dirželiai, tiksliai pririšti pagalvė prisitaiko prie tilptų į natūralią formą ir kojų.Tai leidžia putų kojų pagalvę, kad kontūras savo formos, be riboti judėjimą ar reikia jums miegoti tam tikroje vietoje.

4. Unikalios formos tai ergonomiškas kontūras kojų pagalvę leidžia tinka kojų pagalvę, patogumo, bet tada galite atšaukti jį ir padėkite jį tarp savo jauniklius dėl blauzdos komfortą ir paramą.

Medžiaga 100% Medvilnės
Prekės Pavadinimas faroot
Siūlų Skaičius Kita
Svoris 0-0.5 kg
Įdaru Atminties Putos
Modelio Tipas Kietas
Audinio Skaičius Kita
Dalis Įstaiga
Naudoti Įstaiga
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Terapija
Formos Įdubę

Panašūs produktai