3 Mygtukai Flip Folding Klavišą shell "LAND ROVER Sport" LR3 "Discovery" Range Rover Pakaitinis Automobilis Nuotolinio Klavišą Padengti Atveju tuščias Fob

€3.24

-21%

€4.15

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pagrindiniai atveju range rover evo, atveju reitingas rover raktas, pagrindiniai land rover, paieškos raktas, pagrindiniai shell atveju range rover, padengti atveju range rover, jeep wrangler telefono dėklas, passat b5 palangės, "galaxy s4 atveju volkswagen, nuotolinio rakto atveju vw polo".

Pagrindiniai embriono: taip (uncut) Mygtukai: 3 Mygtukai Būklė: 100% Visiškai Naujas Spalva: Kaip paveikslėlyje parodyti Pagrindiniai Tuščias: Taip Atsakiklio Lustas: Nr. Elektronika/Baterija: Ne Svoris: 44g Logotipas:Nėra Komplektą Sudaro: 1 X Klavišą " Shell Įtaisyti: už LANDROVER "Range Rover Sport" LR3 " Discovery Ir kiti...Svarbi Pastaba: 1.Šis elementas nėra maža,ji yra tik nuotolinio klavišą " shell atveju pakeitimas. 2.NĖRA interjeras (remote/electronics/atsakiklis lusto) vieneto viduje. 3.Prašome patikrinti, ar jūsų raktas atrodo taip pat, kaip vienas mūsų produktas paveikslėlyje prieš perkant. 4.Gauti peilis supjaustyti vietos spynų/pardavėju arba sukeisti diską su jūsų originalus. 5.Nes vertus, matavimo, 1-2mm/colių nukrypimo dydis yra bendras dalykas, prašome patikrinti savo dydį atidžiai prieš jus pirkti.

Šalis/Regionas Automobilių Gamyba Kinija
Kitos Dalies Numeris Atradimų LR3 raktas
Gamintojas Dalies Numeris už " Range Rover raktas
Pritaikymas Už "LAND ROVER Sport" LR3 " Range Rover Discovery
Prekės Pavadinimas hanzsy
R/C Funkcija be
Mygtukas 3 Mygtukai
peilis Pūko Peilis
Medžiagos Tipas ABS + metalas
Mainų Dalies Numeris Už "Land rover" Klavišą

Panašūs produktai