Beauty Star Raukšlių Pašalinti RF LED Mašina 360 Auto Pasukti Radijo Dažnis Veido Odos Sugriežtinimas Face Lift Kaklo Body Massager

€73.54

-35%

€113.14

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lempos skaityti, už kaklo kaukė, as led veido kaukė, led veido kaukė 10, veido kaukė nuotrauką, liftas, led veido masque, lanksti lempa kaklo, lempos kaklo, kaklo silicio.

pradėti

pabaiga

Raukšlių Pašalinti 360 Auto Pasukti RF Mašina

Darbo Principas:

Sukasi, oda tampa stangresnė, su naujoviška patentuota 360 Rotacinis gydymas, galvos ir 1800KHz aukšto dažnio, gabena šilumos poodinio sluoksnio aukšto dažnio srovės kartu su tolimųjų infraraudonųjų spindulių remontas.Įmonė ir priveržkite laisvos odos, drėgmės ir stimuliuoja kolageno susidarymą Atnaujinti odą,skatina korinio intymi ir pagreitina ląstelių dalijimąsi ir regeneruotis,atstatyti odos jaunų stat.

Automatinis, Galva Sukasi sistemos:

Rotacija turi 2 funkcijas: mechaniškas, teikti masažas, kurios didina elastingumą ( pvz., odos darbą-out); ir įsisavinimo vienas, padidinti ir optimizuoti šilumos tiekimo į odą.

Funkcijos: 1.Sugriežtinti žuvo odos 2.Sumažina raukšles ir smulkias linijas 3.Pagerina odos elastingumą ir odos struktūrą 4. Šviesina odos toną 5. Sumažinti edema ir lygi oda 6. Skatinti limfos drenažas.

Pakuotėje: 1 x RF Roatating Prietaisą, 1 x 'is buser' is Manual 1 x Įkrovimo Adapteris

Patarimai :

Rekomenduojama naudoti 2-3 procedūros per savaitę ir 20-30 minučių per gydymo.Tai leidžia jums pamatyti greitų rezultatų iš pirmųjų gydymo ir jums bus exprience pastebimi pokyčiai ant odos po 4-6 savaičių gydymo.

funkcija 3 Pagerina odos elastingumą ir odos tekstūrą.
Funkcija 630nm Raudonas LED, 5 RF Galvos Sukimasis 360
Dažnis 1.8 Mhz
Įtampa 100-240V
Modelio Numeris SC415
Raukšlių Pašalinti Sukasi RF Mašina Radijo Dažnis Veido, Kaklo Massager
Funkcija 1 Sugriežtinti žuvo odos, Sumažinti edema ir lygi oda
Nominali galia 18W
Prekės Pavadinimas 360 Laipsnių Besisukantis RF mašina
Funkcijos 2 Sumažina raukšles ir smulkias linijas

Panašūs produktai