8 dalių Rinkinys Cinko Lydinys Virtuvės Įrankiai ir Įtaisai Ledų Scoop Česnakai Spauda Gali Atidarytuvas, Omaras Krekingo ir 2 jūros Gėrybių Šakės Rinkinį

€49.02

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ledo kamuolys paspauskite maker, peilis su šaukštu, vyrai ledai, plytelių dalykėlių, visos pica, spaudos mašina pica, krekingo riešutų, virtuvės rinkinys, česnakų smulkintuvas, ledo paspauskite.

Cinko Lydinys Virtuvės Įrankiai ir Dalykėlių - Universalus Naudojimas 8 dalių Rinkinys namams, Virtuvės arba Restoranas - Ledų Scoop, Omaras Krekingo ir jūros Gėrybių 2 Šakutės, Česnakai Paspauskite, Gali Atidarytuvas, Skustukas, Picos Pjaustytuvas

✅ KAYCROWN patiekalus pradėti naują eilutę turi turėti įtaisus, skirta dauguma gerai įrengta virtuvė.Pagaminti iš aukštos kokybės cinko lydinys, jie savo ruožtu virtuvės prep iš roboto malonumas.Šie aukščiausios dalykėlių yra puikus, be surinkimo ir padaryti kiekvieną žingsnį lengva. ✅ PILNAS KOMPLEKTAS 8: Profesinių ar namų virėja, šis rinkinys 8 virtuvės dalykėlių suteikti jums visas priemones, siekiant papildyti savo patiekalus ir padaryti virimo daug lengviau.Į komplektą įeina ledų scoop, česnakai paspauskite, gali atidarytuvas, skustukas, picos pjaustytuvas, omaras krekingo ir 2 jūros gėrybių šakės. ✅ TRUNKA visą GYVENIMĄ: labiausiai patvarus & sunkiųjų virtuvės dalykėlių nustatyti rinkoje, pagaminti iš tvirtos cinko lydinio.Net su kasdienio naudojimo, jie yra sukurti ne lenkimo, pavyzdžiui, plastiko indai, ne pertrauka, pavyzdžiui, mediniai virtuvės įrankiai, ir ne rūdžių kaip ir kiti metaliniai indai. ✅ Ergonomiškos rankenos užtikrina patogią ir saugią rankena, visos šios virtuvės dalykėlių funkcijų kabo skylė pabaigoje rankenos lengva laikyti.

BestUtensils Cinko Lydinys Virtuvės Įrankiai Ir Įtaisai, 8 Dalių Rinkinys

100% SUNKIŲJŲ CINKO LYDINYS

Specifikacija:

Pakuotėje Ir Matmenys :

❤️ 1* Ledų Samtelis:19 x 4,5 cm (165g) ❤️ 1* Ledų Samtelis:7-1/2" x 2" (5.8 uncijos)

❤️1* Česnakas Paspauskite: 18 x 4cm (330g) ❤️1* Česnakas Paspauskite: 7" x 1-1/2" (11.5 uncijos)

❤️1* Gali Atidarytuvas: 18 x 5cm (325g) ❤️1* Gali Atidarytuvas: 7" x 2" (11.5 uncijos)

❤️1* Skustukas: 17 x 6,5 cm (160g) ❤️1* Skustukas: 6-1/2" x 2-1/2" (5.6 uncijos)

❤️1* Picos Pjaustytuvas: 19 x 7cm (Disko Skersmuo) (186g) ❤️1* Picos Pjaustytuvas: 7-1/2" x 2-3/4" (Disko Skersmuo) (6.5 uncijų)

❤️ 1* Omarų Krekingo: 16 x 4cm (230g) ❤️ 1* Omarų Krekingo: 6-1/2" x 1-1/2" (8.1 uncijos)

❤️ 2* jūros Gėrybių Šakės: 16cm (11g) ❤️ 2* jūros Gėrybių Šakės: 6-1/4"(0.4 uncijos)

Aprašymas:

★ Jūros gėrybių rinkinį sudaro 2 omaras šakutės ir 1 omaras krekerių,, svarbu, jūros gėrybių stalo ir pasirinkti nustatyti valgyti krabų kojų, omarų uodegos, austrės, ir riešutai.

★ 6-1/4 colių / 16cm ilgio Dvejopos paskirties jūros gėrybių šakių funkcija, mažas samtelis ir dviejų tined šakutės vienas kito galo, pasiekti ir lįsti įvairios jūros gėrybės arba naudojamas kaip vaisiaus šakutė.

★ Česnakai Paspauskite: Built-in švaresnis skyles tinka puikiai ir daro greitai dirbti valymas.

★Sunkiųjų ir maisto klasės cinko lydinio medžiagos užtikrina, kad jūsų Maisto Saugos.

★ Visos dalys yra plauti Indaplovėje.

★ Tik peilis, pica cutter ir 2 šakutės, yra pagaminti maisto kokybės Nerūdijančio Plieno.

Modelio Numeris KAYCROWNZC01
Tipas Pica Įrankiai
Medžiaga Aukštos kokybės ir Maisto klasės Cinko Lydinys
Funkcija Eco-Friendly
Pica Įrankiai Tipas Picos Žirklės & Ratų
Prekės Pavadinimas kaycrown
Sertifikavimo SGS
Pakuotė 8 dalių rinkinys

Panašūs produktai