5 in1 Elektros Veido Valiklį, Teptuku Asmens Priežiūros Spuogai Valikliu Plauti Veido Massager Porų Švarios Odos Grožio Priemonės 1 set

€3.23

-29%

€4.61

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: šepetėlis veido plauti, juosmens massager elektros, magija massager elektros, elektros plauti, suaugusiųjų massager elektros, grupė massager elektros, mi massager elektros, elektrinis veido plauti, hq veido, spuogai mėlyna.

5 in 1 Daugiafunkcį Elektros Veido Valymo Šepečių Spa Odos Priežiūra Massager Funkcijos: 1. Atkurti švelni ir minkšta oda 2. Pleiskanomis negyvas odos ląsteles atskleisti, spinduliavimo ir jaunatvišką odos 3. Sumažinti ir ištrinti baudos linijos ir inkštirų 4. Kompaktiškas ir lengvas 5. 2 nustatymus: "Žemą", skirtas kasdien valyti, "Aukštas" už pilingas 6. Spalva: Rožinis 7. 5 priedus įtraukta:minkštu šepečiu, Geležinkelių massager, makiažo kempinę, Latekso kempinės-minkštas, Žalios lenkijos priedų techniniai duomenys: 1. Galia : 2 "AA" baterijų (neįtraukta) 2. Matmenys: 130 x 70 x 48 mm 3. Veikimo sąlygos: Temperatūra 10-40 C (50-104'F), Drėgmė 30%-90% 4. Šis produktas nėra atsparus vandeniui ir gali būti naudojamas duše.Komplektą Sudaro: 1 x Pagrindinis blokas, 5 x Priedai: minkštas šepetys, Geležinkelių massager, makiažo kempinę, Latekso kempinės-minkštas, Žalios lenkijos aksesuaras.Spalva Skirtumas: 1) Dėl to, kad ekrane rodomas klaidos, ten yra gal spalvų skirtumas .Jei jums proto apie tai, prašome galvoti apie tai, prieš užsakant. 2) Jei prekė yra grąžinama dėl spalvų skirtumo, mes NE padengia siuntimo išlaidas.Vežimą: 1) Mes tik laivas patvirtino, kad adresas .Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 2) Paslaugų laivybos laikas teikia vežėjas, ir išskiria, savaitgaliais ir atostogų metu .Taip pat, laivybos laikas gali skirtis,ypač per atostogų sezoną. 3) Importo mokesčių ir mokesčių, yra pirkėjo atsakomybė.Mes nesame atsakingi dėl bet kokių atsitikimų,vėlavimo ar kitų klausimų, kurie sukelia laivybos paslaugos.Laivybos laikas: 1)Kinija Paštu Oro Maill paprastai reikia apie 15-35 darbo dienas, bet ir dalį Rusijos,Brazilijos,Baltarusijos,Ukrainos,Kazachstano ir daugiau gal per 40 darbo dienų.Prašome cotnact mums išplėsti laivybos laikas, jei jis bėga, prašome neatidaryti ginčų, kai laivybos laikas per 5 dienas . 2) Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo siuntimo,prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Grįžti: 1) 100 proc. visų pristatomi produktai yra geros kokybės ir griežtai tikrinti, prieš siunčiant.Mes stengiamės vengti kokybės problema. 2) Mes atsisakyti prekių grąžinimo be jokių kokybės trūkumų, jei jūs keičiate savo mintis ar nepatinka elementus, po to, kai gavote prekes. 3) Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dyas grąžinti nuo gavimo datos.Jei tai iem yra jūsų possesion daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti.Prašome pack elementą gerai ir TURI suteikti mums sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo.Atsiliepimų: 1) Prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių kursus, jei jūs patenkinti mūsų prekės ir paslaugos. 2) Prašome SUSISIEKTI su MUMIS prieš paliekant bet 1,2,3 reitingus, neutralus ar neigiamas feeback arba atidaryti ginčų , mes suprantame jūsų susirūpinimą, kad mes padarysime viską, kad išspręsti problemas už jus.

Elemento Tipas Šepetys
Maitinimo Šaltinis Sausas Baterija
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Plastikiniai
Tipas Elektros Nuplaukite Veidą Mašina
Funkcija Veido Valymas

Panašūs produktai