3pcs/daug Apyrankė Vertus Balionėlis Silikono Vertus Sanatizer Balionėlis Apyrankę Nešiojami Vertus Sanitzer Turėtojas Apyrankę Desinfectant

€4.62

-34%

€7.10

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: alkoholio gelio apyrankė, skysto muilo dozatorius plastiko butelis 500ml, apyrankė gelis, automatinis vertus sanatizer dozatorius, ranka sanatizer dozatorius, ranka sanitzer turėtojas, sanatizer namuose, butelis sanitiser, "chrome" peilis, ranka saniter turėtojas.

3pcs/daug Apyrankė Vertus Balionėlis Silikono Vertus Sanatizer Balionėlis Apyrankę Nešiojami Vertus Sanitzer Turėtojas Apyrankę Desinfectant

Aprašymas:

Vaikams & Suaugusiems: Reguliuojamas dirželis todėl jis idealiai tinka berniukų ir mergaičių, vyrų ir moterų.Vaikai gali naudoti jį atgal į mokyklą, atostogos, kelionės į parduotuvę; Suaugusiems galite jį naudoti biuro, prekybos, ir bet kur nusiplauti rankas.

Lengva Naudoti: 1. Naudoti aštrių nosį į snapą butelį ar kitų aštrių daiktų, kad kaukė skylutę apyrankė. 2. Švirkšti vertus sanitizer į apyrankė su snapas butelis. 3. Išspausti apyrankė dozatorius, kai reikia naudoti rankų dezinfekavimo priemonės. 4. Nusiplaukite rankas.

Medžiaga: medžiaga, iš rankų dezinfekavimo priemonės apyrankė yra silicio.Tai yra labai naudinga, ir šviesos.Galite pakartotinai naudoti jį.Jei jis yra nešvarus, galite nuplauti jį.Dirželis yra 9.25 colių.Jūs galite reguliuoti ilgį, kaip norite.

Valymo Instrukcijos: Plaukite su muilu, šiltas vanduo ir pildymas.Užpildykite su savo skysčio pasirinkimo ir paspauskite ant apyrankės logotipą atsisakyti savo laisvalaikį.

Techniniai duomenys:

Spalvos: 8 spalvų

Medžiaga: silikonas

Apyrankė Talpa: 15ML

Pertrauka Butelis Talpa: 30ML

Ilgis: 23.5 cm / 9.25 colių

Pakuotė: 3 x apyrankė vertus balionėliai + 3 x snapas butelis

Pastaba:

1. Prašome leisti 0-2cm paklaida dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.Prašome atkreipti realus, kaip standartas.

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Silikono

Panašūs produktai