Moterų Megztinis Lady Geometrinis Modelis Apvalios Kaklo Megztinis Ilgomis Rankovėmis Megztinis Megztas Prarasti Atsitiktinis Megztinis Preppy Stilius Žiemą

€12.42

-23%

€16.13

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: virtuvėje kabo masto, padėklai silikono pyragas, piloto akiniai nuo saulės vaikams, pallett "pasidaryk pats" kalėdų, pilkos spalvos sijonas pledas nėriniai, vaivorykštė frocks kūdikių, plieno dušo žarna 1 5, striukė asimetrija pardavimas, erdvės dekoro childroom.

Savybės:

- Pagamintas iš minkštos ir odos draugiškas aukštos kokybės megztos medžiagos, pralaidžios orui ir patogūs.Atsitiktinis megzti megztinis, tinka šaltą rytą, pavasarį, rudenį ar žiemą.

- Laisvalaikio megztiniai gali būti lengvai derinama su antblauzdžiai, džinsai, šortai ir sijonai.Lengvai sukurti stilingą išvaizdą.Jums atrodo ramus ir elegantiškas.

- Su rafinuotas detales, tai stilingas, šiltas megztinis yra puikus šalims, mokykloms, biurams, susitikimams ir kitoms progoms.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Akrilas

Dydis: S, M, L

Pakuotė:

1 x Megztinis

Pastabos:

1. Rankinis matavimo, prašome leisti 1 ~ 3mm paklaida,ačiū.

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėlyje.

Modelio Numeris Moterų Megztinis
Sezonas Pavasario/Rudens
Modelio Tipas GEOMETRINIO
Storis Storas (Žiemos)
Amžius Amžius 18-35 Metų
Uždaryti Tipas NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Poliesteris
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Drabužių Ilgis Reguliariai
Apykaklės O-Kaklo
Medžiagos Sudėtis megztinis
Stilius derliaus
Apdaila NĖRA
Rankovės Stilius Reguliariai

Panašūs produktai