Aukštos Kokybės Dainos Mikrofonas I3K Karaoke Mikrofonas Nešiojamų Daina Mikrofonas Lavalier Bevielis Karaoke Mikrofonas

€13.81

-19%

€17.26

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: paramos mikrofonas, uhf bevielis mikrofonas mobilusis telefonas, bose mikrofonas, prosound uhf bevielis mikrofonas, mikrofonas syomki, vocopro uhf bevielis mikrofonas, valgomieji mikrofonas, mkh mikrofonas, derliaus uhf bevielis mikrofonas, grupė mikrofonas.

Savybės:

1. Lengva naudoti: i3k yra pirmasis pasaulyje "Bluetooth" laisvų rankų įrangos mikrofoną, kad gali dainuoti ir live transliacijos bet kada, bet kur.

2. Quick link: Ji turi įmontuotą naujausios Bluetooth 5.0 chip ir super DSP garso procesorius, puikus derinys iš dviejų gimdyti į šį multi-funkcinis pažangi nauja mėgstamiausia.I3k apima "Bluetooth", jei norite skambinti ir atsiliepti į skambučius, Bluetooth, klausytis dainų , mobilusis telefonas įrašymo ir gyventi, balso keitiklis ir kitas funkcijas.

3. Daugiafunkcis: Ji subverts dabartinis "Bluetooth" laisvų rankų įrangos mikrofoną, kad galima tik klausytis dainų ir skambinti į rinką, sumaniai integruoti dainuoti ir live transliacijos funkcija į ausinę-mikrofoną.

Aprašymas:

Galite ne tik klausytis dainų ir skambinti, bet taip pat naudoti i3k dainuoti ir live transliacijos bet kada, bet kur.I3k yra geras kompanionas jūsų kelionės, laisvalaikis, gyventi ir praktikuojančių dainuoti.I3k "Bluetooth" laisvų rankų įrangos mikrofonas, jūs nusipelno turėti jį.

Techniniai duomenys:

Spalva: Balta ir Žalia, Juoda ir Oranžinė

Gaminio dydis: 70mm*22mm*15mm

Grynasis svoris: 24g

Įkrovimo jungtis: Micro USB

Bluetooth protokolas: HFP/HSP/A2DP/AVRCP

Belaidis ryšys: Bluetooth 5.0

Įvesties parametras: DC 5V-220mA

Baterijos talpa: 300mAh

Įkrovimo laikas: 2h

Pakuotė:

1 * Belaidės Ausinės Mikrofonas

1 * įkrovimo kabelis

1 * garso kabelis

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Modelio Numeris Ausinės Mikrofonas
Kilmės KN(Kilmės)
Pakuotė Taip
Sertifikavimo NĖRA
Komunikacijos Belaidžio
Rele Dinaminis Mikrofonas
Rinkinys Tipas Vieno Mikrofono
Stilius Belaidžių Ausinių Mikrofonas
Naudoti Karaoke Mikrofonas
Prekės Pavadinimas ONLENY

Panašūs produktai