1pcs Naujas Nešiojamas Rankos Selfie Stick Mobiliojo Telefono Laikiklis Laikiklis Sukasi 360 Parduodu Stovas Reguliuojamas Karšto Daugiafunkcį X9D2

€7.71

-25%

€10.41

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lanksti lazda, selfi stick trikojo, telefonas stick, selfi stendas, daugiafunkcinis pasukti metalo mobiliojo telefono laikiklis, fffa daugiafunkcinis reguliuojamas mobiliojo telefono laikiklis, daugiafunkcinis universalus telefono turėtojas, selfy stick, selfi, baseus daugiafunkcinis mobilusis telefonas turėtojas.

Savybės:

Nuimamas dizainas: Laisvai išimkite telefono turėtojas krūvio metu ir atsakys į telefoną lengvai.Greitai sagtimi, nereikia gaišti laiko, nereikia iš naujo atidaryti viduryje, suvokti procesą, demontavimas ir montavimas mobilųjį telefoną kartą.

Plačiai suderinama: Tinka daugeliui išmaniųjų telefonų bendra dydžių.

Reguliuojamas rankos: 360 laipsnių sukimosi galima suderinti su bet kuriuo kampu, jums patinka.Stabilus, saugus ir stiprus elastiniais dirželiais, kad judėjimo patogiau.

Universalus Telefono Stovas: lankstaus silikono dirželis tinka labiausiai smartphonach ir 4 iki 6,5 colių korpusuose.Jeigu yra lengvas ir lengvai atlenkti ir užlenkti.Galima greitai sumontuoti ir nuimti.

Naujo dizaino, kad jūsų rankos laisvos, ir naudoti telefoną be tik kai esate virimo,rinding,veikia ir pan.

Skelbimas:

Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis

Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas

Aprašymas:

Medžiaga:Plastikas

Spalva:Balta,Juoda

Pelėsiai:X6,X7,X8

Dydis:

X6:18.9x7.87x4cm

X7:18.9x7.95x4cm

X8:18.9x8.4x4cm

Paketą, įskaitant

1xPhone Turėtojas

Ačiū jums už dėmesį, jei jūs norite pirkti daugiau, nei mes, sąraše, prašome susisiekti su mumis.Jei jums reikia daugiau šią prekę ,jūs galite susisiekti su mumis.mes jums mūsų geriausias kainos.Palikite savo pranešimą!

Yra Garsiakalbis No
Naudoti Piršto Žiedą Turėtojas
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Įkroviklis No
Magnetinis No
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Plastikiniai
Suderinamos Prekės Universalus
Modelio Numeris 0036

Panašūs produktai