Aikštėje Greitas Pjovimo Kampo Dantis Medienos Dantis Suvedimas Priemonė Suvedimas, Vyrių Įdubų Mortising Medžio Drožybos Įrankiai

€14.70

-55%

€32.67

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mediena, medienos apdirbimo įrankiai, parduotuvė wuta, a0 cutter, amatų medienos, stanley įrankis, r medienos, įrankis workpro, kampas poveikis raktas, rifl taikymo sritis, dangtelis keramikos.

Savybės: √ Aikštės kampe, dantis už suvedimas iki suapvalinti kampai,pagrindinis naudojimas yra kai jūs maršruto lankstas arba kvadratinių rabbets . √ 3/8" pjovimo krašto,Tai kampe dantis gali būti naudojama lengvai ir tiksliai drožyba viduje apvalus kampe cut out, jūsų medienos apdirbimo kelvedžio projektus . √ Didelio tikslumo dantis ,savarankiškai dėka optimaliai tikslumas,dantis yra resharpanable . √ Bendras dydis yra kompaktiškas, pakankamai atlikti savo kišenę, pasiimti su savimi jokių priemonių rinkinį, ar parduotuvėje, ar ant bet kokios lentynos . √ Jūs jį naudoti taip, kad vesite dantis į apvalus kampe ir hit su plaktuku ir išvalyti perteklių reguliariai dantis .Programos: √ Sukurtos taip, kad kvadrato kampai, maršrutizatorius, vyrių grioveliai, durų užraktas įdubų, uždengimo mortises, medinės grindys akcijų, paveikslų rėmai, ir kitos programos, kur tikslumas kampai yra pageidaujamas .

Apie produktus: Jūs gaunate tai, ką jūs mokate už.mes pasistengsime suteikti daugiau aukštos kokybės prekes pirkėjui.Visi produktai yra nekilnojamojo aprašymas mūsų parduotuvėje, prašome perskaityti gaminio aprašymai atidžiai.Jei turite bet kokių klausimų apie šį gaminį.Prašome palikite mums žinutę.

Apie mokėjimą: Parama, kredito kortelės(RMB,, ir Doleris),WebMoney(WM),TT,Vakarų Sąjunga , Qiwi piniginės, Boleto(Brazilija), SOFORT Bankų , Alipay ir kt.

Apie siuntos:, Mes atsiųsime kad per 3 dienas, kai gausime jūsų mokėjimą. (Išskyrus atostogas) visame PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus kai kurių Specialiųjų šalių ir APO/FPO) PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis, tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

Klientų aptarnavimo: gavusi sklypą.Jei yra kokybės problemų, nedelsdami susisiekite su mumis.Mes padėsime jums ją išspręsti.Jei jus tenkina mūsų produktus.Prašome suteikti mums gerų atsiliepimų.Tai yra didžiausias mūsų skatinimas.

Aikštės dydis 3/8"x3/8"
Svoris 160g
Naudoti Medienos apdirbimo
Modelio Numeris MANO-90
Tipas Greitas Pjovimo Kampo Chisel
Prekės Pavadinimas MYTEC
Rankenos Forma Aikštė
Dydis 48*30*29mm
Ašmenų Medžiaga Didelis Anglies Plieno
Priedai 1pc hex raktas
Medžiaga Aliuminio+Plienas
PANAUDOTA Už barbenimas kvadratinių kampų, vyrių ir durų užraktą įdubų
spalva Sidabrinė ( kaip foto )
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo
sąlyga Nauja

Panašūs produktai